2777
2789
عنوان

نیم ست

425 بازدید | 22 پست

سلام عشقولیامیگم من سرویس طلاموهرچی داشتم2سال پیش فروختم یه سرویس نقره ظریف گرفتم خانوادم فک میکنندطلاسفیده امسال مجبورشدم حلقه وپلاکمم بفروشم یعنی خودم بزوردادم شوهرم چون خودم طلادوس ندارم لازمم بودحالاعیدمیرم شهرستان عروسیم هست حلقه نباشه خیلی ضایعست بنظرتون نیم ست نقره بگیرم یاحلقه؟ یااستیل؟ ک ضایع نشه یایه حلقه مستعمل قسطی طلااگرگیرم بیاداگر

خدایا بخاطر همه چی شکر

عزیزم اگر مداوم نمیندازی نقره خوبه منتها کدر میشن بعد یمدت ک باید ابکاری کنی

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم استیل برند ژوپینگ بگیر هم نازن هم رنگشون ثابته

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥

استیل برند ژوپینگ بخر خیلی عالیه اصلا رنگش نمیره من الان دقیق یک ساله نیم ستش رو دارم  همیشه استفاده میکنم حمام هم میرم باهاش اخ نگفته هر رنگ قیمتیم بخوای داره من پارسال سی تومن خریدم  

بچه ها حالا که حرفش هست یه سوال !

من گوش دخترم رو هفته پیش سوراخ کردم پنج سالشه

به بدل هم حساسیت نداره اگه براش گوشواره استیل همین مار ژوپینگ که خوبه بخرم بده برا بچه؟

من خودم اهل طلا نیستم ولی راستش برا بچه عیب نداره طلا نباشه؟