2777
2789

بچه ها میایید اطلاعات بدید ببینیم این قضیه چه موقع بی بی چک مثبت شدن آیا ارتباطی به جنسیت داره ؟؟ مثلا بگید :دوره هامون چند روزست و روز چندم موعد بی بی برای بار اول مثبت شد یا هاله انداخت ، و آخرین بار توی همون دوره که باردار شدید کی بی بی چکتون منفی شده بود ، و اینکه جنسیت نی نی تون چیه ؟

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به جنسیت نداره من دو روز بعد موعدم مثبت شد پسره

یعنی قبلش منفی میشد ؟؟ روز موعد بی بی چکت منفی شد ؟ حتی هاله نداشت ؟

اوه به چه چیزایی توجه میکنید

من پارسال همین موقع ها بود دیدم دوره پریودی عقب افتاده گفتم عادیه تا روز بیست و هشتم رفتم ارایشگاه از بوی لاک ک عاشقش بودم حالم بهم خورد شک کردم ی بی بی چک زدم مثبت شد فرداش ازمایش دادم تا خیالم راحت باشه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
چون میگن بی بی چک که زودتر از موعد مثبت بشه جنسیت پسر هست و دیرتر از موعد مثبت بشه جنسیت دختر هست&nb ...

نه عزیزم اصلا ربطی نداره بی خیالش شو..من ۳روز قبل موعدم هاله انداخت و دختر بود

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
به نظرم ربزی به جنسیت نداره این چیزا الکی خودت رو گول نزن

کاش ربط نداشته باشه ، ولی خیلی اینجور دیدم و تو همین نی نی سایت خوندم 

الانم ک گل پسر دارم هفته دیگه چهار ماهش میشه    

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه