2777
2789

بچه ها میایید اطلاعات بدید ببینیم این قضیه چه موقع بی بی چک مثبت شدن آیا ارتباطی به جنسیت داره ؟؟ مثلا بگید :دوره هامون چند روزست و روز چندم موعد بی بی برای بار اول مثبت شد یا هاله انداخت ، و آخرین بار توی همون دوره که باردار شدید کی بی بی چکتون منفی شده بود ، و اینکه جنسیت نی نی تون چیه ؟

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به جنسیت نداره من دو روز بعد موعدم مثبت شد پسره

یعنی قبلش منفی میشد ؟؟ روز موعد بی بی چکت منفی شد ؟ حتی هاله نداشت ؟

اوه به چه چیزایی توجه میکنید

من پارسال همین موقع ها بود دیدم دوره پریودی عقب افتاده گفتم عادیه تا روز بیست و هشتم رفتم ارایشگاه از بوی لاک ک عاشقش بودم حالم بهم خورد شک کردم ی بی بی چک زدم مثبت شد فرداش ازمایش دادم تا خیالم راحت باشه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
چون میگن بی بی چک که زودتر از موعد مثبت بشه جنسیت پسر هست و دیرتر از موعد مثبت بشه جنسیت دختر هست&nb ...

نه عزیزم اصلا ربطی نداره بی خیالش شو..من ۳روز قبل موعدم هاله انداخت و دختر بود

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
به نظرم ربزی به جنسیت نداره این چیزا الکی خودت رو گول نزن

کاش ربط نداشته باشه ، ولی خیلی اینجور دیدم و تو همین نی نی سایت خوندم 

الانم ک گل پسر دارم هفته دیگه چهار ماهش میشه    

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه