2777
2789
عنوان

بچه ها چه موقع بی بی چکتون مثبت شد و

| مشاهده متن کامل بحث + 3660 بازدید | 56 پست
عزیزم، باردار بودی یا نه؟ اخه خیلی تاپیک زده بودی. 

عزیزم 😀 آره نی نی سایت رو ترکوندم این چند روز ،

دیروز موعد پریودم بود و بی بی زدم منفی بود ،سفید سفید 

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که باکیست باردار شدم ولی پریودام منظم بود انشالله که شماهم بارداری

جنسیت رو بهت گفتن ؟؟ شما روز چندم موعد بی بیتون مثبت شد ؟؟

من خیلی این روزا دیدمت تو تاپیکا یا تاپیکای خودت ، ان شالله بسلامت زایمان میکنی و یه پسر سالم صالح خ ...

آره خییییلی تاپیک زدم 😅

الآنم از صبح لک میبینم که از قهوه ای روشنتر و از کرم تیره تره

نمی‌دونم چیه

ولی قرص یوتروژستان دکترم داده بود امروز خوردم

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
آره خییییلی تاپیک زدم 😅 الآنم از صبح لک میبینم که از قهوه ای روشنتر و از کرم تیره تره نمی‌دونم چی ...

زیاد خودتو خسته نکن و کار سنگین نکن و مو به مو حرفای پزشکتو اجرا کن ، ولی نگران نباش خواهر من سر بچه اولش چنان خونریزی داشت و خونریزی میکرد که دکتر میخواست آمپولش بزنه که سقط بشه بچه ، البته دکتر گفت که بچه داره سقط میشه برا همین میخواستن آمپولش بزنن ، مامانم نذاشت و بزور با کلی تعهد خودش از بیمارستان مرخصش کرد ، ماشاالله الان پسرش بزرگ شده 

زیاد خودتو خسته نکن و کار سنگین نکن و مو به مو حرفای پزشکتو اجرا کن ، ولی نگران نباش خواهر من سر بچه ...

عزیزم

خداروشکر

ممنون گلم

انشاءالله تو هم بزودی خبر بارداری ت رو بدی

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات