بچه ها میایید اطلاعات بدید ببینیم این قضیه چه موقع بی بی چک مثبت شدن آیا ارتباطی به جنسیت داره ؟؟ مثلا بگید :دوره هامون چند روزست و روز چندم موعد بی بی برای بار اول مثبت شد یا هاله انداخت ، و آخرین بار توی همون دوره که باردار شدید کی بی بی چکتون منفی شده بود ، و اینکه جنسیت نی نی تون چیه ؟
اره حس خوبی بود چون دیگ مطمئن شدم منفیه ازمایشو ک دیدم خ شوکه شدم😍 علائم داشتم حالت تهوع یکم ترشح ...
عزیزم چ شوک خوبی بوده واقعا
منم مثل شما حالتام میذاشتم پای خستگی خونه تکونی
ولی فهمیدم کوچکترین علایم روهم باید جدی گرفت
الان چند وقتته؟
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
برای منم دعا کنید هفته ۵ بارداری هستم و امروز لک دیدم😢
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
من هیچ وقت تو زندگیم پریودم حتی ۳۰ روز نشده ، همیییییشه ۲۸ روز ، شاید سالی یکی دوبار ۲۹ روز میشه، ...
اخه بی بی چک بعد چند روز از ایجاد نطفه جواب میده یکم دیگه صبر کن بعد ازمایش بده هم سریع جواب میده هم مطمئن هست
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
ان شالله که بسلامت زایمان میکنی، واقعا؟؟؟من برعکسشو دیدم
الان تو همین تاپیک خودت ببین گلم
اکثرا دیرتر مثبت شده
تاپیکای دیگه رو هم دقت کن
البته میگم که قطعی نیست
بودن کسایی که زودتر مثبت شده پسر بود و برعکسش
برا همین اصلا نمیشه گفت اینا به جنسیت ربط داره
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
الان تو همین تاپیک خودت ببین گلم اکثرا دیرتر مثبت شده تاپیکای دیگه رو هم دقت کن البته میگم که قطع ...
من خیلی این روزا دیدمت تو تاپیکا یا تاپیکای خودت ، ان شالله بسلامت زایمان میکنی و یه پسر سالم صالح خدا بهت میده (البته ببخشید گفتم پسر چون یه جا گفتی واسه خاطر پدرشوهرت دوست داری پسر باشه )😊❤️