بچه ها میایید اطلاعات بدید ببینیم این قضیه چه موقع بی بی چک مثبت شدن آیا ارتباطی به جنسیت داره ؟؟ مثلا بگید :دوره هامون چند روزست و روز چندم موعد بی بی برای بار اول مثبت شد یا هاله انداخت ، و آخرین بار توی همون دوره که باردار شدید کی بی بی چکتون منفی شده بود ، و اینکه جنسیت نی نی تون چیه ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خیلی این روزا دیدمت تو تاپیکا یا تاپیکای خودت ، ان شالله بسلامت زایمان میکنی و یه پسر سالم صالح خ ...
آره خییییلی تاپیک زدم 😅
الآنم از صبح لک میبینم که از قهوه ای روشنتر و از کرم تیره تره
نمیدونم چیه
ولی قرص یوتروژستان دکترم داده بود امروز خوردم
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
آره خییییلی تاپیک زدم 😅 الآنم از صبح لک میبینم که از قهوه ای روشنتر و از کرم تیره تره نمیدونم چی ...
زیاد خودتو خسته نکن و کار سنگین نکن و مو به مو حرفای پزشکتو اجرا کن ، ولی نگران نباش خواهر من سر بچه اولش چنان خونریزی داشت و خونریزی میکرد که دکتر میخواست آمپولش بزنه که سقط بشه بچه ، البته دکتر گفت که بچه داره سقط میشه برا همین میخواستن آمپولش بزنن ، مامانم نذاشت و بزور با کلی تعهد خودش از بیمارستان مرخصش کرد ، ماشاالله الان پسرش بزرگ شده
زیاد خودتو خسته نکن و کار سنگین نکن و مو به مو حرفای پزشکتو اجرا کن ، ولی نگران نباش خواهر من سر بچه ...
عزیزم
خداروشکر
ممنون گلم
انشاءالله تو هم بزودی خبر بارداری ت رو بدی
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات