سلام گوشم عفونت کرده بود اولش یه سرگیجه بود بعد عفونت با درد زیاد شروع شد یه مدت درگیرش بودم با آنتی بیوتیک قطره درست شد اما هر چند وقت یه بار گوشم آب میده و عفونت میکنه .کسی تا حالا اینطوری شده
مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه
شستشو درد داشت چطوریه میگن یه بار شستشو بدی همش باید بری
نه درد نداره با دستگاه اصلا درد نداره ولی خیلی بهتر میشی برو متخصص گوش خوب برات انجام میده و پانسمان میکنه بهتر میشی من که خیلی درد داشتم الان خدا رو شکر خوب شدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه خداروشکر .ولی بعد حموم قشنگ گوشمو موهامو خشک میکنم با سشوار .من واقعا ترسیده شدم از گوش درد
خیییلی وحشتناکه دردش میزنه به فکت با هیچی خوب نمیشه یادمه تنها چیزی که درد و کم میکرد حوله که با اتو داغ میکردم یا نمکی که داغ کرده بود لای دستمال گذاشتم همین .قطره هاتو چطوری استفاده میکردی یه وری میخوابیدی آخه من هر چی هم میریختم پس میزد بیرون
مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه