2789
عنوان

برادرم

260 بازدید | 23 پست

من یه برادر دارم تازه لیسانسش رو گرفته بیست و چهار سال داره یک اسفند رفت سربازی اولین مرخصی که بهش دادن دیگه نرفت مامانم از غصه مریض شده هر چی میگیم میگه اگه بدم خودمو میکشم ولی خودش با علاقه اقدام کرده بود به سربازی از ترس هم نمیتونیم چیزی بگیم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

حتما اونجا اتفاقی براش افتاده

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند وقت پیش هم فهمیدم با یک زن در حد حرف زدن دوست شده به من که اینطور گفت داغونم تو روش هیچ چی نمیگم دلداری میدم ولی خیلی غصه میخوریم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

اگر فرم  پر نمی کردن و از اول نمی رفتن

خیلی بهتر از این بود ک  برن  و  بعد منصرف شن !!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اگر فرم  پر نمی کردن و از اول نمی رفتن خیلی بهتر از این بود ک  برن  و  بعد منصر ...

آره خودش برای فرم اینا مشتاق بود

پسر های جدید چرا اینجوری شدن؟ بگو برو مرد بشی

مامانم رو دیروز بردیم بیمارستان سرم اینا زدیم از غصه فشارش افتاده 

حتما مشکلی پیش اومده .ببخشید ولی مجبورش نکنین چون محیط سربازخونه و اینا میگن یه کم بده برا بعضی مساعل 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
خوب شاید اونجا اتفاقی براش افتاده که نمیخواد بگه...  یکی که نزدیک تره بره باهاش صحبت کنه

با من خیلی صمیمی هست میپرسم میگه همه گریه میکردن می گفتن نمیاییم

خوب شاید اونجا اتفاقی براش افتاده که نمیخواد بگه...  یکی که نزدیک تره بره باهاش صحبت کنه

اره منم همین فکرو دارم 

چون خیلی شنیدم از اتفاقات اونجا 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
آره خودش برای فرم اینا مشتاق بود

کسی هست  از دوستان و آشنایان  ک روی ایشون نفوذ داشته باشه  و  حرف شونو  گوش کنن ؟؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....