2789
عنوان

برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 23 پست
حتما مشکلی پیش اومده .ببخشید ولی مجبورش نکنین چون محیط سربازخونه و اینا میگن یه کم بده برا بعضی مساع ...

میگه اگه برم اونجا خودم رو میکشم فقط یه شب موند اونجا حتی لباسها رو هم که دادن ببرین اندازش رو درست کنین نیاورده

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
حتما مشکلی پیش اومده .ببخشید ولی مجبورش نکنین چون محیط سربازخونه و اینا میگن یه کم بده برا بعضی مساع ...

خب سربازی خونه ی خاله که نیس قرار هم نیس بهشون خوش بگذره ولی شکنجه گاه هم نبست اینهمه آدم تا حالا رفتن و اومدن 

الان مجبورش نکنن بلاخره که چی ؟الان که سرباز فراریه خودش جرمه بعدا هم هر کار بخواد بکنه کارت پایان خدمت میخوان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی هست  از دوستان و آشنایان  ک روی ایشون نفوذ داشته باشه  و  حرف شونو  گوش ...

دایی هام و دوستاش  همه صحبت کردیم قبول نکرد 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
میگه اگه برم اونجا خودم رو میکشم فقط یه شب موند اونجا حتی لباسها رو هم که دادن ببرین اندازش رو درست ...

همین دیگه مطمعن باش چیزی دیده اونجا 

چون محیط سربازی راجبش چیزای بد میگن پس

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
خب سربازی خونه ی خاله که نیس قرار هم نیس بهشون خوش بگذره ولی شکنجه گاه هم نبست اینهمه آدم تا حالا رف ...

میترسیم که مجبور کنیم آخه یکدنده است 

خب سربازی خونه ی خاله که نیس قرار هم نیس بهشون خوش بگذره ولی شکنجه گاه هم نبست اینهمه آدم تا حالا رف ...

نه گلم .من خیلی شنیدم که اونجا ببخشید با عرض معذرت اینو میگم که اکثرا همجنس باز هستن و چون راجب این قضیه حتی قتل هم پیش اومده برا یکی که نیشناسمش 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
ای وای چه سخته آموزشی یکم سخت میگیرن ولی خب نمیشه که ول کنه وسط کار.بابات صحبت کنه

عزیزم خودشم تبریز افتاده شهر خودمون بابام هم صحبت کرد نشد

نه گلم .من خیلی شنیدم که اونجا ببخشید با عرض معذرت اینو میگم که اکثرا همجنس باز هستن و چون راجب این ...

وای آره جونم منم شنیدم شوهرم قبل رفتنش بهش گوش زد کرد که مواظب همه مسائل باش ولی بدون سربازی هم که نمیشه موند