2777
2789
عنوان

حقوق همسر

431 بازدید | 52 پست

بچه ها شما از حساب کتاب همسرتون خبر دارین ؟؟؟ منکه عادت کرده هیچی بهم نمیگه مگه خودم بپرسم اونم بی حوصله خب به هر حال زندگی مشترک نمیشه که 

من عاشق نی نی ام

نه خیلی خبر ندارم نمیخوامم بدونم خودشم میگه اینطوری بهتره میگه من مرد ام یه وقت میبینی تا اخر برج با ۱۰۰ تومن‌میتونم برسونم اما تو بدونی بهم میریزی....

منم گفتم چشم لیست میدم جنس تحویل میگیرم😅

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط خرج میکنم. اونم پول میده‌ . اخه شغلش آزاده درآمد ثابت نداره

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اصلا برام مهم نیست و دخالت نمیکنم فقط خرج میکنم

آخه مال من درآمدش خوبه بعد من رعایت میکنم که جمع کنیم یع چیزی ولی خودش اینجوری نیست الان قست وام برادر شوهرم ماهی ۷۰۰ تومن اونم میده خب به من چه یه ماه دوماه ولی همیشه میشه عادت براش

من عاشق نی نی ام
نه خیلی خبر ندارم نمیخوامم بدونم خودشم میگه اینطوری بهتره میگه من مرد ام یه وقت میبینی تا اخر برج با ...

آخه من زیاد خرجم نمیکنم خیر سرم جمع کنیم 

من عاشق نی نی ام
من فقط خرج میکنم. اونم پول میده‌ . اخه شغلش آزاده درآمد ثابت نداره

من خودم خیلی خجالتیم باورت میشه روم نمیشه ۲۰۰ تومن یه جا از کارتش خرج کنم 

من عاشق نی نی ام
آخه مال من درآمدش خوبه بعد من رعایت میکنم که جمع کنیم یع چیزی ولی خودش اینجوری نیست الان قست وام برا ...

این دیگه زور داره،درآمد ما هم خوبه ولی خودش پس انداز میکنه منم چیزی نمیپرسم ولی میبینم سرمایه میکنه قناعت هم نمیکنم خرجام ثابته

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

آره از یه هزاریشم خبر دارم .خودش بهم میگه و کارتش دستمه کلا فقط پول بنزین برمیداره یا لباس اگ بخواد بخره نه اینکه من سختگیر باشم ن . خودش همچین آدمیه

💫من از نسلِ زن های تکراری نیستم ؛ من از تبارِ تافته ی جدا بافته ام 💫
من خودم خیلی خجالتیم باورت میشه روم نمیشه ۲۰۰ تومن یه جا از کارتش خرج کنم 

وا. من سرکارم میرفتم بهم هفتگی میداد. الانم هفتگی میده. بیشتر بخوام برمیدارم. هیچوقتم نشده بپرسه چرا برداشتی

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
میدونم ولی ول کن اهمیت نداشته باشه برات خودت راحت تری 

منم رعایت نمیکنم دیگه به خدا عید از پول اون یه جفت کفش گرفتم ۱۰۰ تومن یه سری لوازم آرایش ۲۰۰ تومن همین تمام 

من عاشق نی نی ام
منم رعایت نمیکنم دیگه به خدا عید از پول اون یه جفت کفش گرفتم ۱۰۰ تومن یه سری لوازم آرایش ۲۰۰ تومن هم ...

استرس نداشته باش برا خرج کردن مایحتاجتو راحت بخر نداشته باشه میگه ندارم

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند

من نمیپرسم، همسرم وقتی بهم  مقدار پولشو بهم بگه حتما سرم منت میزاره میگه دیدی فلان روز اون طوری رفتار کردی و اون رفتارت برمیگرده به اینکه من مقدار پولمو بهت گفتم

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!