2777
2789
عنوان

حقوق همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 52 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابام دنیاش منم ینی بیاد خونه م یه عالمه نیاره نمیتونه ....نمیدونم شاید حق با شماست 

ببین ماام دنیای پدرمادرمونیم...اما عزیز دلم همیییشه محبت زیادی خوب نیست باید ب بچه ها استقلال و سختی کشیدنم یادداد...این ب کنار....الان همسره شما جای دیگه پولشو داره خرج میکنه این مشکل داره ..چون خیالش از بابت شما راحته 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
میدونی از چی زورم میاد واس زندگی خودش احساس مسئولیت نداره پس انداز کنه بعد خیلی دقیق که هر ماه قست و ...

عزیزم شما باید پس انداز کنی نه شوهرت

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
ببین ماام دنیای پدرمادرمونیم...اما عزیز دلم همیییشه محبت زیادی خوب نیست باید ب بچه ها استقلال و سختی ...

به شدت باهات موافقم حتما حتما اتفاقا تازه به مامانم گفتم خونه من اومدی چیزی نیار حالا من شهرستان خونم گفتم اومدی دست خالی نباشی چند کیلو میوه عیب نداره ولی کلا چیز دیگه ای نیار ....ممنون از راهنماییت ....من بدم نمیاد به خانواده ش کمک کنه چون هم دستشون تنگه هم این همه مدت براش زحمت کشیدن من کجا بودم ولی در مجموع میگم به فکر پس انداز واس خودمونم باشه که البته فقط با آرامش باید منظورمو بهش برسونم که الکی ذهنمون درگیر نشه ....

من عاشق نی نی ام
به شدت باهات موافقم حتما حتما اتفاقا تازه به مامانم گفتم خونه من اومدی چیزی نیار حالا من شهرستان خون ...

افرین عزیزم .دقیقا خوب متوجه شدی...ببین تهش اینه ک پدرمادرت اگر خواستن بهت چیزی بدن بگو بریزن ب حسابت اونم تو دیگه ب شوهرت چیزی نگو....دستم نزن ک همسرت بفهمه جیبت پره.... فقط واسه اینکه همسرت خیلی خیالش راحت نباشه میگم..

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
افرین عزیزم .دقیقا خوب متوجه شدی...ببین تهش اینه ک پدرمادرت اگر خواستن بهت چیزی بدن بگو بریزن ب حساب ...

چشم عزیزم ممنون از حرفات حتما حتما گوش میکنم مرسی ....به خدا هیچ وقت نمیگم به خانواده ش کمک نکنه چون خیلی خوب و مهربونن خیلی از طرفی خدا بدش میاد چشمشون کوتاه شه از آدم خدا شاهده در حد خیلی زیادم بهشون میده ...اینم ثواب ....ان شاالله که شمام سالم باشی و عید پر از عشقی داشته باشی 

من عاشق نی نی ام