2777
2789
عنوان

حقوق همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 52 پست
این تخمش میاد به من بگه ...مثلا عید انتظار داشتم بگه برو هر چی نیاز داری بخر البته کارتش دستمه بعد م ...

حق داری واست نظر شوهرتم مهمه، اون اینطوریه دیگه میخوای چکار کنی، هر کی یطوره

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق داری واست نظر شوهرتم مهمه، اون اینطوریه دیگه میخوای چکار کنی، هر کی یطوره

میدونی از چی زورم میاد واس زندگی خودش احساس مسئولیت نداره پس انداز کنه بعد خیلی دقیق که هر ماه قست وام داداششو بده خب نداشت وام نمیگرفت من رعایت میکنم که تو پس انداز کنی نه بدیش حای وام بقیه

من عاشق نی نی ام
فک میکنی آدم همش استرس داره  من العان کل حقوقمو کمک میکنم یه شوهرم

من مامانم بنده خدا ماهی ۱۶۰۰ بهم میده بابامم یه عالمه پول ... گدشت .مرغ.برنج تماااام وسایل مورد نیازمو میدن نه یه دونه دخترم ....اگه اونا نبودن همش دستم جلو شوهرم دراز بود 

من عاشق نی نی ام
من مامانم بنده خدا ماهی ۱۶۰۰ بهم میده بابامم یه عالمه پول ... گدشت .مرغ.برنج تماااام وسایل مورد نیاز ...

خوشبحالت

به ما هیچکس ی هزار تومنی نمیده😭😭😭😭😭😭

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 
من مامانم بنده خدا ماهی ۱۶۰۰ بهم میده بابامم یه عالمه پول ... گدشت .مرغ.برنج تماااام وسایل مورد نیاز ...

اشتباه میکنن ...تماااام

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه