2777
2789
عنوان

میشه بیاین چندلحظه.ب کمکتون نیازدارم😘

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 48 پست
قربونت عزیزهمچنین😗اخه کامپیوترم ندارم🙄حتمابایدیاکامپیوتریالپ تاپ یکیشوداشته باشم اره؟🤔

سلام عزیزم.اره دیگ باید داشته باشی باید چیزهای ک یاد میگیری تمرین کنی مخصوصا فتوشاپ

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
سلام عزیزم.اره دیگ باید داشته باشی باید چیزهای ک یاد میگیری تمرین کنی مخصوصا فتوشاپ

سلام گلم.اخه آموزشگاه کامپیوترگفت ن نیازی نیست داشته باشی میتونی همینجاتمرین کنی🤔میخوام مهارت های هفتگانه روبرم شایدفتوشاپ نرم.بازم نیازه؟☹

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم.اخه آموزشگاه کامپیوترگفت ن نیازی نیست داشته باشی میتونی همینجاتمرین کنی🤔میخوام مهارت های ه ...

سلام عزیزم.انشاالله ک موفق باشی آمین.ولی اگ داشته باشی بهتره چون خیلی زود یاد میگیری اگ تمرین داشنه باشی.ولی اگ میتونی آموزشگاه تمرین کنی و یادگیریت قوی باشه پس نیاز نیس

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
سلام عزیزم.انشاالله ک موفق باشی آمین.ولی اگ داشته باشی بهتره چون خیلی زود یاد میگیری اگ تمرین داشنه ...

ممنون عزیزم.همچنین تونازنین بانو😍😍درسته درهرصورت بایدتمرین کنم.خیلی مزاحمت شدم ممنون ک وقت گذاشتی    

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥