مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژهی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچهی ساده باشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیز دلم من مارک دل خریدم ولی اصله.خیلییییی ازش راضیم ک الان اصلش تو بازار نیس.ولی برادر شوهرم hpخریده خیلی خوبه ازش راضی هست.اپل هم هست ولییییییی خیلی گرونه
خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم
اگ ميتوني صبح ياداوري كن مشخصات لپ تاپموبگم بهت چهارسال دانشجويي مو بااينك رشتم كامپيوتربودو برنامه هاس سنگين مينوشتم ازش استفادع كردم خيلي عالي بود حتي چندبار برنامه ويروس نوشتم فقط هنگيدو باز هيچيش نشد😂
گرون ن قیمت مناسب😣من بخوام برم بخرم جدا ازمارک بایدبگم ویژگی هاش چطورباشه ک بشه این کاراروباهاش کرد ...
عزیزم این روزا ک همه لپ تاپ ها اینکارو انجام میدن میگر این ک قدیمی باشه و سرعتش پایین.الان بدترین مارک هم گرونه .بازم موقع خرید با یکی برو ک کاملا آشنایی داشته باشه سرت کلاه نره .
خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم