2777
2789
عنوان

میشه بیاین چندلحظه.ب کمکتون نیازدارم😘

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 48 پست
فداتم😗😗ن نمیخوام زیادکاربکشم فقط همون ورد واکسل وتایپ واینا.عزیزمیشه بگی چندهارد وگرافیک باشه خوبه ...

اگه عجله نداری بذار فردا برات بپرسم از آشنامون 

و چون لب تاپمو تازه گرفتم مشخصات دقیقشو نمیدونم. باید نگاه کنم بهت بگم 

دست گلت دردنکنه😄😗😗مرسی  پس لطف کن همین رم روهاردوگرافیک بپرس.من کارم مهندسی نیست.فقط میخوام ...

چشم عزیز دلم فردا بهت خبر میدم گلم

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به خاطر این گفتم کارشون مهندسی هستش ک چون کلا کارشون با لپ تاپ .پس صد در صد به سرعت و رم و...ب ...

آهاپس خبره ان.عالیه😁❤

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
آهاپس خبره ان.عالیه😁❤

فدات شمممم نگران نباش فردا بهت خبر میدم

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
اگه عجله نداری بذار فردا برات بپرسم از آشنامون  و چون لب تاپمو تازه گرفتم مشخصات دقیقشو نمیدون ...

مرسی رن گلم عجله ندارم.باشه عزیزب سلامتی استفاده کنی💟😙

فدات بشم.ببخشیدمزاحمت میشم😍😚

خاهش میکنم عزیزم این چ حرفیه🌹🌹🌹🌹🌹

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷❤

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘ممنون

بخداخوبترازخوبتراز خوبتری    

مرسی عزیز دلمممممممممممممم واقعااا مممنون نظرلطفته عزیز دلیییی

بخداخوبترازخوبتراز خوبتری    

سلام عزیز دلم.ببخش دیروز متاسفانه پدربزرگم فوت کردن نتونستم بیام.

من از چن نفر پرسیدم گفتن از نظرسرعت و رم وحتی کیفیت فعلا hpوایسوس هستش.که بایدنزدیکلی 5تومن باشن.لپ تاپ ایسوس خودش لوازم جانبی نداره موس و فن و...ولی hpنداره.ایسوس نسبت به hpگرونتره.برادر شوهرم گفت یه سر به دیجی کالا هم بزن .قیمتلش خوبه.بازم معذرت

سلام عزیز دلم.ببخش دیروز متاسفانه پدربزرگم فوت کردن نتونستم بیام. من از چن نفر پرسیدم گفتن از نظرسر ...

سلام عزیزم.خدابیامرزتشون😔توببخش مزاحمت شدم.مرسی عزیزم ❤پس همون ایسوزبگیرم؟لوازم جانبی داره؟رفتم دیجی کالادیدم چنتالپ تاپ ولی نمیدونم کدومشون بهتره.اونایی ک نوشته vivob00kخوبه؟هموناروبگیرم؟بعضیاشون نوشته بودحافظه ۸گیگ و۱تراومانتیتور۱۵اینچ بعضیام ۴گیگ بودحافظش با۵۰۰گیگ..اینایکم قیمتش متاسب تربود.

🔇🔇🔇عزیزی سوال دیگه اصلابرای اینکه کامپیوتریادبگیرم وبخوام برم کلاسش حتمابایدلپ تاپ یاکامپیوترداشته باشم؟یانیازنیست؟

[QUOTE=84394077]سلام عزیزم.خدابیامرزتشون😔توببخش مزاحمت شدم.مرسی عزیزم ❤پس همون ایسوزبگیرم؟لوازم جانبی داره؟رفتم دیج ...[/QUOTEسلام عزیز دل .خواهش میکنم انشاالله خانوادت همیشه سالم باشن..اره ایسوز خیلی خوبه یعنی همه تاییدش کردن ن ایسوز از همشون بهتره شک نکن.ولی عزیزم من خودم کلاس کامپیوتر ک میرفتم لپ تاپ نگرفتم با کامیوتر کار کردم حتی فتوشاپ هم با کامپیوتر یاد گرفتم بعدا ک کلا یاد گرفتم بعدش گرفتم.فک کنم کامپیوتر جواب بده.به نظر من همشدن یاد بگیر بعد برو لپ تاپ بگیر الان برا یلد گیری لپ تاپ واجب نیست

[QUOTE=84394077]سلام عزیزم.خدابیامرزتشون😔توببخش مزاحمت شدم.مرسی عزیزم ❤پس همون ایسوزبگیرم؟لوازم جان ...

قربونت عزیزهمچنین😗اخه کامپیوترم ندارم🙄حتمابایدیاکامپیوتریالپ تاپ یکیشوداشته باشم اره؟🤔