یه چیزی بپرسم قول بدیم منو نخورین چرا وقتی بحث حجاب میشه میان ادم و قورت میدن که به کسی ربطی نداره ...
راس میگی خدایی واااااقعا راس میگی ولی هردوتاشون هم موضوع شخصین تاحدودی و هم اجتماعی در موارد و ضوابط مختلف😎 یکی تیریبونو از من بگیره😳
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درشرایطی ازدواج زود بده که دختر رو برخلاف میلش به زور به عقد کسی در بیارن ویا دختر بچه روبه عقد یکی که خیلی ازخودش بزرگتره دربیارن وعاقد این عقدوانجام بده
استارتر عزیز ولش کن حوصله داریا الان میان میگن ما دوست داشتیمو ب خودمون مربوطه و اینا اصلا به شماچه ...ولی خودشون نمیدونن نتیجه ازدواج بچگانه این میشه که میان تاپیک میزنن مادرشوهرم جلو میشه چیکارش کنم زنیکه عفریته رو بعد ما باید مشاوره بدیم یکی میگه میخ بذار زیرش اوت یکی میگه بیا زودتر جابگیر برا خودت ...والا نتیجشم تربیت یسری انسان محترم دیگس که فردا قراره عروس یا داماد ی خونواده دیگه شن و این چرخه بچه بازی ادامه دارد