2777
2789
عنوان

وات د فاز؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 148 پست
حالا من بافازشون کاری ندارم ولی خودم تو 14 سالگی خیلی شیطونیا کردم فک میکردم ی جوری ک تودوستام همه ...

عزیزم روانشناسان پی بردن که یک خانوم هرپنجسال طرز فکرش راجبه شوهرایندش تعقیر میکنه مثلا تو 15 سالگی به قیافه فکر میکنه تو 20میگه قیافه مهم نیست پول مهمه وهمینجور ادامه پیدا میکنه پس کلا خانوما چه سن پایین ازدواج کنن چه سن بالا هرپنج سال ازازدواجی که کردن پشیمون یا یکمی دلسرد میشن مثلا توبیست سالگی میگه کاش باکسی اردواج میکردم که پول داشت یا بیست شوهر کنه پنج سال بعدش میگه کاش باکسی با خصوصیات دیگه ازدواج میکردم

جیگرداریم دخترداریم❤❤

من زود ازدواج کردم ولی نه دیگه ۱۴ سالگی

۱۷ سالم بود عقد کردم الان ۲۰ سالمه فعلا بچه ندارم

دلیلش هم این بود که عاشق شدم😊

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم روانشناسان پی بردن که یک خانوم هرپنجسال طرز فکرش راجبه شوهرایندش تعقیر میکنه مثلا تو 15 سالگی ...

طرزفکر درباره شوهر منظورم نبود درباره درک از زندگی بود 

درک از مشکلات درک ازاینک الان چیکاربکنم همه چی ک ازدواحو بچه دارشدن نیس زندگی سخته

استارتر عزیز ولش کن حوصله داریا الان میان میگن ما دوست داشتیمو ب خودمون مربوطه و اینا اصلا به شماچه ...

وما خیلی ازتا پیکارو دیدیم که طرف متولد 65 بود وتوبیستوپنج سالگی ازدواج کرده بود وخمین مشکلاتوداشت شما با چه اسنادی میگین که همه سندپایین بودن

جیگرداریم دخترداریم❤❤
دمت گرم باز بچه نداری یکم تجربه کسب کن بعد ..دوست من ۱۵ سالشه حاملس:/ شایدم اوایل شونزدهه

آره دیگه ۱۵ سالگی سخته ولی فاصله سنیش با بچه ش کم میشه😍

دختر خاله م تازه بچه به دنیا آورده تا بخوای تجربه کسب کردم فقط مونده سال بعد اقدام کنم و نی نی خانوم بیاد😊

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
طرزفکر درباره شوهر منظورم نبود درباره درک از زندگی بود  درک از مشکلات درک ازاینک الان چیکاربکن ...

وای من ادم میشناسم۵۰سالشه هنوز عقل نداره جسارت نشه ها اما واقعا این برخورد و عقل و درک که میگین یه بخشش اصلا به سن نیست یعنی نخواد بیاد تا مردنم نمیاد😂😂😕

من زود ازدواج کردم ولی نه دیگه ۱۴ سالگی ۱۷ سالم بود عقد کردم الان ۲۰ سالمه فعلا بچه ندارم دلیلش هم ...

وهمین ک شما گفتی تاوقتی یکی انقد بچس ک فکرش روقیافه طرفه چطور میتونه مشکلات و ی زندگی رو مدیریت کنه 

یا اصلا پول طرف

ادم اول باید ب ی سنی برسه حالا ن خیلی زیادولی ب ی ثبات نسبی برسه بتونه درستوازغلط تشخیص بده 

من خودم زود ازدواج کردم.الان مشکلی ندارم.ولی خیلی اذیت شدم.توی اون سن و سال درکی از ازدواج و مسئولیت ...

منم منظورم همینه .هرچی آدم پخته تر باشه بهتر میتونه گلیمشو از اب بکشه

وای من ادم میشناسم۵۰سالشه هنوز عقل نداره جسارت نشه ها اما واقعا این برخورد و عقل و درک که میگین یه ب ...

نمیدونم چن سالتونه و کی ازدواج کردین

ولی 14 سالگی و 20 و 30 سالگی خودتونو یادتون بیاد ببینید همین بودین؟

طرزفکر درباره شوهر منظورم نبود درباره درک از زندگی بود  درک از مشکلات درک ازاینک الان چیکاربکن ...

تحملایی که من توی زندگی تو سن پایینم کردم اگه شما یه زن پنجاه ساله رو هم میاوردی نمیتونست تحمل کنه میگن بزرگی تو سن نیست تو عقله عزیزم

جیگرداریم دخترداریم❤❤
وهمین ک شما گفتی تاوقتی یکی انقد بچس ک فکرش روقیافه طرفه چطور میتونه مشکلات و ی زندگی رو مدیریت کنه& ...

دوستم من انقدری عقل داشتم که فقط قیافه برام مهم نباشه😒

اولین معیار من اخلاق خوب بود و اینکه پاک باشه و اهل زندگی دیدم داره اینا رو ازدواج کردم