2777
2789
عنوان

وات د فاز؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 148 پست
نمیخوام توهین کنم ولی وقتی یکی درک نداره هرچیزی نسبیه و۵۰ ۵۰ شایدخوبی تووش باشه شایدم بدی چه توبیست ...

البته من باازدواج ۱۵سال مخلفم ویاپایین ترولی میگم کسیم که اینکاروبدون تحمیل کرده پس پذیرای ازدواج ویه مرد و...هستش که تن داده به این ازدواج وربطی به آینده نداره بنظرمن...

مردهست توچهل سالگی خیانت میکنه مردهست خیانت نمیکنه یکیم تونامزدیش خیانت میکنه...نسبیه همه اینا

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
بله این کاملا درسته ولی بازم هرکسی مسئول زندگی خودشه ویکبار زندگی میکنه واونجوری که دوستداره اگه این ...

مادبیرستان 3 تاازهمکلاسیاازدواج کردن دوستاشونم بخاطر اونا ک مثلا کم نیارن ازدواج کردن و یکیش جداشد

فامیلمونم 14 سالگی ازدواج کرد ب اصرار خودش ی سال بعد جداشد دوباره بخاطر حرف مردم اتتخاب اشتباه کرد والان پشیمونه و بخاطر دوتا بچه تحمل میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سواله ها برام تاپیک نزنین فحش بدین😂 غیراز مشکلات مالی خانواده و شیطون بودن دختر ک خودش بخواد چ دلی ...

من فقط نظرم رو می گم یه جورایی جواب سوال شما هم هست 

من یه دخترم که تو 14 سالگی ازدواج کردم و الان 19 سالمه دلیل ازدواجم این بود که عاشق همسرم بودم و هستم ولی تو این قضیه خیلی سختی کشیدمخودم به شخصه طرفداری ازدواج تو سن کم رو نمی کنم و همین طور مثله بعضیا واسه کسایی هم که تو سن بالا ازدواج کردن نسخه نمی پیچم شرایط هر کس واسه خود اون فرده و ما تو موقعیت بقیه نیستیم 

ولی به نظرم یه دختر یا پسر از سن بلوغ نیاز عاطفی و جنسی داره و من طرفدار روابط ازادم مثل غرب هم همو بهتر میشناسن و هم زیر بار مسئولیت نمیرن و از بچگیشون استفاده می کنن و هم نیازهای روحی د جسمی برطرف میشه حالا هر وقت به زمان مناسبش رسید ازدواج می کنن 

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
عزیزم روانشناسان پی بردن که یک خانوم هرپنجسال طرز فکرش راجبه شوهرایندش تعقیر میکنه مثلا تو 15 سالگی ...

ولی از یک سنی به ثبات عقلی میرسه   و میتونه درست تر و عاقلانه تر تصمیم بگیره 

مادبیرستان 3 تاازهمکلاسیاازدواج کردن دوستاشونم بخاطر اونا ک مثلا کم نیارن ازدواج کردن و یکیش جداشد ...

آفرین..

ازدواج تصمیم شخصی نیست 

مادری که خودش بچگی نکرده و به نصف بیشتر آرزوهاش نرسبده و یکدفعه ای وارد زندگی مشترک میشه فرزندی هم پرورش میده در سطح فکری خودش...

اما درک این مساله برای خیلی ها سخت هست.

مادبیرستان 3 تاازهمکلاسیاازدواج کردن دوستاشونم بخاطر اونا ک مثلا کم نیارن ازدواج کردن و یکیش جداشد ...

ای وای چقد بددولی ببخشیدا بنظر من دختر خالت اگه توسی سالگیم ازدواج میکرد خوشبخت نمیشد چون درک درست نداره کسی که یکبار از مار گزیده بشه دوبار کارشو تکرار نمیکنه که باز این بر میگرده به درک انسان چرا دوباره خودشو بدبخت کرد اولین بار گیریم بااحساس تصمیم گرفت دومین بار که دیگه باید وقتی چوبشو خورده بود با عقل بیشتری تصمیم میگرفت 😕

جیگرداریم دخترداریم❤❤
ای وای چقد بددولی ببخشیدا بنظر من دختر خالت اگه توسی سالگیم ازدواج میکرد خوشبخت نمیشد چون درک درست ن ...

دخترخالم نبود

ن خودش ک میگ بخاطر این دوباره ازدواج کرده ک مادرش ب همه میگفته و ابروشومیبرده 

مگه مسابقه ی دو بوده؟؟؟؟

حتمامادروپدرشون دیدن دخترشون گنجایش ازدواج داره مادربدبخت ازکجامیفهمیده تومدرسه مسابقه گذاشتن وبچه ش داره تبعیت میکنه ازاون جوحاکم بین دوستاشون...

من خودم دوستم تو۸سالگی دوست پسرداشت اون موقع که گوشی نبودباتلفن خونه حرف میزدبادوست پسرش!!!!

خوب هنوزم که هنوزه با۲۶سال سن بادوستم هستم چون اونم اینکاروکردمنم بایدبکنم؟

این تحت تاثیری رواین مثالاییکه زدیدداشتن که معلومه آینده شون چی میشه!

اون دختر۱۴ساله هم مادروپدرش بایدکنترلش میکردن نتونستن کنترل کنن بایدخانواده ی پسر وخودشومیشناختن تحقیق میکردن الکی لفتش میدادن که بیشتربشناسن خانواده ی پسرروچون سن دخترشونم کم بوده خودشون اون کاری که دخترشون میکرد رودرحقش انجام میدادن...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
دخترخالم نبود ن خودش ک میگ بخاطر این دوباره ازدواج کرده ک مادرش ب همه میگفته و ابروشومیبرده 

ببخشید پس من اشتباه گفتم پس دیگه اون مقصرهم  مادرش بوده  هم خودش برای همینه که میگن قضاوت نکنین من الان قضاوت کردم ولی این خانومم نباید بخاطر چهارتا حرف مردم خودشو بدبخت میکرد ولی بازم خودش بهتر میدونه که چیکار کرده ان شالله که خوشبخت بشه

جیگرداریم دخترداریم❤❤
ببخشید پس من اشتباه گفتم پس دیگه اون مقصرهم  مادرش بوده  هم خودش برای همینه که میگن قضاوت ...

اره الانم خیلی پشیمونه و خیلی افسردگی شدیدی داره

خیلی رو تربیت بچه هاشم تاثیر گذاشته

واین سن برای هرکسی متفاوته یکی زود یکی دیر 

همون ادمی هم که ادعا داره تو سن پایین از خیلیا بیشتر متوجه میشه و عاقلتره بازهم با بالارفتن سنش عاقلتر و پخته تر میشه اینو میخوایی نقض کنی?