2777
2789
عنوان

وات د فاز؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 148 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانما کسی تو چله سوره حشر شرکت نمیکنه؟این ایدیمه پی ام بدید

Ziziiizz

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

سن بالا یعنی چند سال؟

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
عزیزم منظورش از بقیه منم نه شما خانومی

چرا من پستارو نخوندم مگه چی شده گلم چرا چیز به این کوچیکی باید یه دلخوری بین دونفر بشه خوبه ما یک فرهنگ درستو یاد بگیریم مث همه کشوراا هرکسی خودش اونجوری که میخواد میتونه زندگی کنه و مسئول کارای خودشه همین خیلی چیزه ساده ایه ومتاسفانه ما حتی خودمن هم هنوز یادش نگرفتیم وخیلی راحت حتی درمورد یکی که ازبغلمون رد میشه قضاوت میکنیم وهزاران انگ بهش میچسبونیم

جیگرداریم دخترداریم❤❤

چون آرامشی کنار همسر هست ک جای دیگه نمیتونی داشته باشی 

ولی بقیه چیزا رو هم میتونی داشته باشی 

چیزی از دست نمیره ک 

یه چیزای خوبی هم بدست میاد اتفاقاً 

نمیدونم چرا متوجه نمیشن بعضیا و اصرار روی تفکرات تهاجمی دارن 

ینی حداقل دبیرستانش تموم شه

نه، میگن ازدواج تو سن بالا بده، میگن سن بالا یعنی چقدر؟

مثلا ۵۰، ۶۰

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐

این مدل تاپیکا زیاد اینجا زدن اخر و عاقبت خوبی نداشته هیچوقت 

درکل ایران با این وضعیتی که من تو تاپیکا و کامنتا میبینم هیچوقت رنگ و روی پیشرفت فرهنگی رونمیبینه با شروع هر دهه فقط برمیگردیم به ۱۰۰سال قبل از همه لحاظ

منم گفتم با سن بالامخالفم تو سن خودش

بله این کاملا درسته ولی بازم هرکسی مسئول زندگی خودشه ویکبار زندگی میکنه واونجوری که دوستداره اگه اینحوری پشیمونم شد خودشو سرزنش میکنه نه کس دیگرو 😊

جیگرداریم دخترداریم❤❤

نمیخوام توهین کنم ولی وقتی یکی درک نداره هرچیزی نسبیه و۵۰ ۵۰ شایدخوبی تووش باشه شایدم بدی چه توبیست سالگی چه توسی سالگی وچه توچهل سالگی ازدواج کردن نسبیه به عقل بستگی داره...

به قدرت درکت ازمحیطت وفکرکردنت شایدیکی توی بیست سالگی خیلی پخته رفتارکنه ویکی توسی سالگی پذیرای یه نفردیگه کنارخودش نباشه....

باآدمی که میخوادتحمیل کنه نظرش روبهتون ودرک نکرده نسبیه این مسائل هیچوقت بحث نکنید چون بازم درک نمیکنه حرفاتونو😊😊😊😊😊😊😊😊

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
چرا من پستارو نخوندم مگه چی شده گلم چرا چیز به این کوچیکی باید یه دلخوری بین دونفر بشه خوبه ما یک فر ...

عشقم منم همینو میگم 

میگم دخالت و سرزنش زشته اما بعضیا یه انتقاد ساده رو نمیتونن قبول کنن اونوقت توقع دارن بقیه دخالت اینارو به دیده ی منت قبول کنن

⁦(✷‿✷)⁩