2777
2789
عنوان

وات د فاز؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 148 پست
خب خودتون هم سنتون کمه که

اره وبرای همین این حرفا رو زدم پستای قبلمو بخونی گفتم اون چیزی ک تو راهنمایی از دنیا میفهمیدم هیچ قابل مقایسه باالانم ک سنی ندارم نداره

اگ اون زمان انتخابی میکردم صددرصداز احساس بوده ولی الان یکم منطقی تر میتونم تصمیم بگیرم وقطعا یکی ک چن سال بزرگ تره بیشتر میفهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا باید یه دختر تو سن پایین این سختیارو تحمل کنه؟

خوب چرااصلا باید یک زن سختیهروتحمل کنه من خودم خواستم پس پاش موندم سختی تو همه زندگیا هست من موفق ازدواجدزود نیستم وکاملا برعکس بهترین وقت ازدواج موقعیه که تو همه خوشیاتو گذرونده باشی و تحمل یه زندگی دونفررو وشریک کردن یه ادمه دیگرو توتموم مسائلت داشته باشی واین سن حدودا 25 به بالاست ولی خوب یکی که زود ازدواج کرده وتموم شده که نباید ازش چونو چرا پرسید اینجوری اگه یک درصد هم پشیمون نباشه میشه همونجور که از یه دختر سی ساله که شوهر نکرده هی نباید پرسید چرا میتونستین تاپیک بزنیین درمورد اینکه دختر خانومایی که مجردین لطفا به چنین دلایلی زود ازدواج نکنین نه از کساییکه ازدواج کردن و تموم باز خواست بشه عزیزم  

جیگرداریم دخترداریم❤❤
میتونی سکوت نکنیو حرف بزنی 

من حرفمو توی پست اولم زدم

کاری به ادمایی که دیر یا زود ازدواج میکنن ندارم فقط موندم چرا به خصوصی ترین چیزای مردم کار دارن

اینا همونایی هستن که مادرشوهرشون میپرسه کی بچه دار میشید میان اینجا تاپیک میزنن که به اون چه، این یه چیز خصوصیه و فلان اما خودشون همون کار زشتو تکرار میکنن

نمیدونم کی میخوایم یاد بگیریم دخالت بیجا نکنیم

⁦(✷‿✷)⁩
من حرفمو توی پست اولم زدم کاری به ادمایی که دیر یا زود ازدواج میکنن ندارم فقط موندم چرا به خصوصی تر ...

مگ حرف از شما زد گف چرا 

ماها داریم حرف میزنیم کاریم ب شما نداریم نمیدونم حرف زدن ما چرا ناراحتت کرده

ن ناراحت نشدم انگار بقیه ناراحتن از حرف زدن ما

ناراحتی درکار نیست عزیزم شما خواستی بفهمونی اشتباه کردن ازدواج کردن من میخواستم بفهمونم همه هم ممکن نیست پشیمون باشن و بعضیها بیشترازچیزی که هستن تحمل دارن و امادگی ازدواج 

جیگرداریم دخترداریم❤❤
ناراحتی درکار نیست عزیزم شما خواستی بفهمونی اشتباه کردن ازدواج کردن من میخواستم بفهمونم همه هم ممکن ...

من واقن 3 تااز همکلاسی های دبیرستانم و یکی ازفامیلامونم زود ازدواج کردن وواقعا دیدم خیلی پشیمونن

مگ حرف از شما زد گف چرا  ماها داریم حرف میزنیم کاریم ب شما نداریم نمیدونم حرف زدن ما چرا ناراح ...

من ناراحت از حرف زدن شما نیستم الکی جو نده انگار شما از حرف من ناراحت شدی منظورم از پخته فقط شما نبودی شما به خودت گرفتی

⁦(✷‿✷)⁩
من واقن 3 تااز همکلاسی های دبیرستانم و یکی ازفامیلامونم زود ازدواج کردن وواقعا دیدم خیلی پشیمونن

حتمابه اون اندازه که باید امادگی ازدواج نداشتن من فقط یک سوال دارم وکل چیزی که میخوام بگم توهمین چیزه 

ایاااا تموم کسایی که تو سن بالا ازدواج کردن خوشبختن

جیگرداریم دخترداریم❤❤