2777
2789
عنوان

وات د فاز؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 148 پست

همسایمون متولد۸۳ عه 

پاییز عروسیش بود الانم دوماهه بارداره😐

اونوقت پسر خالم ۸۳ اعیه هنوز بالشو از وسط چال میندازه سوارش میشه میگه پیتکو پیتکو😖

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقعانمیشه قضاوت کرد.

من خودم واقعا مخالف این ماجراهستم اما ماتوزندگی وشرایط بقیه نیستیم که بتونیم قضاوتشون کنیم.

هفته ی گذشته یه مادر ودختر رودعوت کردم توخونم دخترک 15ساله بودو20این ماه عروسیشه 

وقتی ازمادرش سوال کردم چرا؟جواب دادچون مجبور بودم چون همسرم معتاده وچاره ای جزاین نداشتم گفت اینکه زود ازدواج کنه خیلی بهتره که پدرش برای مواد مجبورش کنه به هزار کارو هزار راه....

همسایمون متولد۸۳ عه  پاییز عروسیش بود الانم دوماهه بارداره😐 اونوقت پسر خالم ۸۳ اعیه هنوز بال ...

الان میگن اوشون پسره 😓

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

یه چیزی بپرسم قول بدیم منو نخورین

چرا وقتی بحث حجاب میشه میان ادم و قورت میدن که به کسی ربطی نداره پوشش ما دوست داریم لخت بگردیم هر کی ناراحته چشماشو ببنده تو خیابون تا ما رو نبینه ،اما وقتی بحث ازدواج بشه همه حق دارن نظر بدن و توهین کنن؟؟؟

تولوخودا منو نزنین گناه دارم کاربر خوبیم😟😟😟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
شما چندسالت بوده ازدواج کردی؟؟؟

حالااااااا یه سنی  ازدواج.کردم دیگه بامیل خودم وبه خواسته خودم ربطی هم نداره به خوشبخت بودنو نبودن یکی میاد توسی سالگی ازدواج میکنه اصلا راضی نیست یکیم تو سن پایین وراضی نیست وبرعکس 

جیگرداریم دخترداریم❤❤
اخه دختر ۱۴ ساله از زندگی چی میفهمه؟؟؟بعد پشیمون نمیشه ک چرا بچگیشو نکرده؟؟

نه 

همون بچه تا فیها خالدون رو هم میدونه میتونه زندگیشو راه ببره الان بچگیشون به اصطلاح با گوشی میچرخه و دوست پسر بازی