2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا ۸ساعت نمیخوابم

خب به خانواده و همسرت بگو کمکت کنن یه ساعتایی بچه رو بسپار به بقیه بهش شیر خشک بدن و کاراشو کنن خودت بخواب من شب تا صبح بچه رو میسپردم به شوهرم خودم میخوابیدم که شیر بیارم با اینکه شوهرم صبح باید میرفت سرکار

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه😔 تو باید قوی تر بشی😪
من امروز لوبیا قرمز خوردم اما واکنشی نشون نداد

مهمولا از پونزده روزگی تا یک ماهگی دل درداشون شروع میشه و دردشم از غروبه تا سحر

مهمولا از پونزده روزگی تا یک ماهگی دل درداشون شروع میشه و دردشم از غروبه تا سحر

پس خدا انشبو بخیرکنه. درمانگاه گفت ده روز دیگه بچه رو بیار یعنی اگه وزن نگیره میگه شیر خشک بده،؟

بعدم خیلی خودتو نگران نکن بیست روز اول شیر خیلی کمه در حد قطره قطره اونم به زور البته ظرفیت معده بچه هم اندازه یه گیلاس کوچولو هست پس اصلا نگران نشو بقیه هم تا چند سال از بچه دارشدنشون میگذره یادشون میره که روزای اول شیر همه کمه و البته مخصوصا زایمان اول وهمش دوران شیر زیادشون یادشونه و میگن همش به آدم استرس میدن

پس خدا انشبو بخیرکنه. درمانگاه گفت ده روز دیگه بچه رو بیار یعنی اگه وزن نگیره میگه شیر خشک بده،؟

شاید ولی اگه زردی داره که از همین الان شیر خشک بده کنار شیرت

بعدم خیلی خودتو نگران نکن بیست روز اول شیر خیلی کمه در حد قطره قطره اونم به زور  البته ظرفیت معده بچه ...

بعدش درست میشه؟؟ یا همیشه همینطوره وباید استراحت داشته باشم

بعدش درست میشه؟؟ یا همیشه همینطوره وباید استراحت داشته باشم

نه هی کم کم زیاد میشه تا دو ماهگی عالی میشه طوری که اگه یه شب خوابت ببره و بچه رو شیر ندی سیل میاد تو رخت خوابتون