2777
2789
کاش فقط تو خونه خودم اینجوری میشدم اما مشکلم بیرون هم هست مثلا خونه کسی ک میرم دیگه طاقت نمیارم  ...

الهی شما چقد شبیه منی منم بیرون اینطوریم مخصوصا تو جمع تالار و عروسی بعد مجالس عزا دارم برا خودما منم یه جی دور سرم میبندم انقد بعضی وقتا از تحملم خارجه ک گریه میکنم میگم خواهشا یکی بیاد با دست محکم جمجمه منو فشار بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی شما چقد شبیه منی منم بیرون اینطوریم مخصوصا تو جمع تالار و عروسی بعد مجالس عزا دارم برا خودما من ...

خیلی سخته خیلی زیاد

کاش درمان قطعیش رو میفهمیدن 

دیگه خسته شدم 

هر دکتری میرم ی قرصی میده ک خوبم نمیکنه هیچ بدترم میکنه...😓

خیلی سخته خیلی زیاد کاش درمان قطعیش رو میفهمیدن  دیگه خسته شدم  هر دکتری میرم ی قرصی می ...

باید از عواملش دوری کرد حدالامکان من یکی از علل هاش جوش و حرص بود یکی نور ک برا هردو رفتم دکتر خوب شد مشهدی هستین اسم ی دکتر بگم خیلی خوبه

منم اینجوریم   حتما باید استفراغ کنم تا سردردم بکم خوب بشه   یه دکتری تازگیا دارم میرم ببینم اون چی میشه  دو ساله تو مطب دکترا اسیرم 2 سااااله

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد بال هایش را چیدن از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

استارتر جان اگه با یکی دو کیلو اضافه وزن مشکلی نداری 

من رفتم دکتر مغز و اعصاب برای میگرنم دو تا قرص داد یه ماه خوروم یعنی عالی اصلا نمیدونستم سرم کجاست 

تا حمله میگرن میخواست بگیره یه درد خفیف تو سرم میپیچید یهو خودش خوب میشد 

منی که دو سه روز درمیون عود میکرد میگرنم 

قرص سدیم والپروات و پراپرانول 

ولی به خاطر اینکه یکم چاق شدم ولش کردم 

دکتر گفت اگه ورزش کنی وزنت بالا نمیره

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

منم اینجوریم   حتما باید استفراغ کنم تا سردردم بکم خوب بشه   یه دکتری تازگیا دارم میرم ببی ...

نمیدونم چه جنبه ای داره این میگرن !!!

اخه ما هیچکس تو فامیل یا خانواده نداشتیم ک بگم جنبه ارثی داره !!

اسنارتر موقع حملات میگرن من نصف یه کیسه فریزر رو پر از یخ میکنم درش  و گره میزنم دورش یه پارچه نازک میپیچم این کمپرس سرد رو میزارم پشت سرم و گردنم 

خیلی موثره  کلا سر میکنه  

و باعث انقباض رگ ها میشه 

رگهایی که منبسط شده بودن و عامل میگرن بودن

استارتر جان اگه با یکی دو کیلو اضافه وزن مشکلی نداری  من رفتم دکتر مغز و اعصاب برای میگرنم دو ...

والپروات ک مال تثبیت خلق هست ک واسه بیمارن اعصاب و روان ک بخشی مزمن هستن ارائه میشه 

غیر از چاقی عوارض دیگه ای نداره؟؟؟

نمیدونم چه جنبه ای داره این میگرن !!! اخه ما هیچکس تو فامیل یا خانواده نداشتیم ک بگم جنبه ارثی داره ...

ما کل خاندانمون بلا استثنا همه میگرن و سنگ کلیه  داریم 

خیلی بده واقعا  

استارتر جان اگه با یکی دو کیلو اضافه وزن مشکلی نداری  من رفتم دکتر مغز و اعصاب برای میگرنم دو ...

من این قرص رو خوردم ب مدت شش ماه   این قرص اعصاب هست  بیشتر برای وسواس فکری هست   ن میگرن اینا    برا میگرن قرص انتریک کوتد 200  و توپیرامات 25 عالیه

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد بال هایش را چیدن از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

نمیدونم چه جنبه ای داره این میگرن !!! اخه ما هیچکس تو فامیل یا خانواده نداشتیم ک بگم جنبه ارثی داره ...

برا ما ارثیه    جدمون سه روز بکوب میخوابید از سردرد   خواب که چ عرض کنمم از درد داراز کش

والپروات ک مال تثبیت خلق هست ک واسه بیمارن اعصاب و روان ک بخشی مزمن هستن ارائه میشه  غیر از چا ...

رو من که خیلی خوب جواب داد عارضه ای نداشتم 

و احساس میکنم همون چاق شدنم هم بیشتر تلقین خودم بود 

اگه دکتر نمیگفت چاقی از عوارضشه اصلا چاق هم نمیشدم

فقط سه روز اول مصرف بدنم یکم سست شده بود همین