2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعنی پیشونیم رو بااین روغن ماساژ بدم؟

بله 

و هم یه قطره تو گوش و بینی

دو سه قطره هم خوراکی

برای مامانم که جواب داد

البته باید صبر کنید

چون فاصله رو زیاد  و شدت حمله میگرنی رو کم میکنه

من تو این مواقع یه قرص مسکن میندازم بالا اتاق تاریک مطلق فشار میارم ب سرم بخابم

اینقد مسکن میخورم ک فایده ای نداره حتی نور غیر مستقیم سردردم رو بیشتر میکنه چشمام هم اینقد میزنه. که حد نداره 

دیگه خسته شدم 

هر دکتری هم میرم فایده ای نداره چون درمانی نداره!!

اینقد مسکن میخورم ک فایده ای نداره حتی نور غیر مستقیم سردردم رو بیشتر میکنه چشمام هم اینقد میزنه. که ...

مامان من یه قرص خارجی میخورد ولی اون ک تموم شد رفت ی دکتر اعصاب منم رفتم قرصاش خوب بود حیف یادم نیس چون الان ی تایمی هس ک کم شده اما من بر اثر نور هم میگرن میگیرم یا جوش زدن زیاد اگ مشکلت نوره با عینک زدن رفع میشه من دوماهیه میزنم میگرنم اوت نکرده خداروشکر

مامان من یه قرص خارجی میخورد ولی اون ک تموم شد رفت ی دکتر اعصاب منم رفتم قرصاش خوب بود حیف یادم نیس ...

کاش فقط تو خونه خودم اینجوری میشدم اما مشکلم بیرون هم هست مثلا خونه کسی ک میرم دیگه طاقت نمیارم 

و اینم بگم همیشه شب ها بیشتر میاد سراغم و اینقد بد ک  ک باید حتما یچیزی محکم محکم ببندم دور سرم