2777
2789
بچه ها چجوری یه تاس کباب خوشمزه و عالی بدون روغن درست کنم ..ترجیحا بدون گوشت و مرغ هم بشه عیب نداره..ولی مزه دار رکدنشونو بلد نیستم ..مثلا کدو سبز زو نمیتونیم بخوریم چجوری مزه دار کنم و طعم خوبی داشته باشن و خشومزه بشن....؟ یتیمچه هم همون تاس کبابه دیگه نه؟
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون خوراک سبزیجات خوشمزه باشه هااااااااااا.. من نمیتونم اصلا تصور کنم غذای ابپز.ولی به خاتر سلامتی مون روغنو هم گذاشتم کنار ولی بلد نیستم .چجوری سبزیجات خوشمزه درست کنم با طعم عالی
ادویه هاش چی باشه که خوشمزه بشه؟ رب اره یا نه؟ بگین خوب دستورشو و ادویه هاشو و چجوری طعم دار بشن؟؟؟؟؟؟/ راستی کدو سبز که جدا میخام بپزم چجوری طعمدارش کنم ؟
سحر من اینطوری تاس کباب درست میکنم توی تابه جدا پیاز داغ درست میکنم بعد گوشت و تفت میدم زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنم. بعد توی قابلمه پیاز حلقه شده میچینم, روش هویج حلقه شده مرغ یا گوشت قرمز که من با مرغ. که با پیاز داغ بود اضافه میکنم. خیلی کم 2لیوان اب میریزم ریز بپزه. بعد که یکم پختن سیب زمینی حلقه میکنم رب و تفت میدم و نمک میزنم. اگه دوست داشتی یکم ابلیمو. الو جنگلی ام میریزم. 10 مین اخرم زعفرون. خیلی خوشمزه میشه
برای بخار پز شدن, اولا من اصلا کدو دوست ندارم. نهایتش تو سالاد استفاده کنم. کبابی ام میتونی درست کنی. و اینکه روغن زیتون بدون بو و کنجد در حد 1قاشق خیلی ام خوبه ضرر نداره. من گاهی کته دم میکنم و گوجه حلقه شده و هرچی دوست داری. میچینم روش همراه برنج بخار پز میشه
خوب بخارپز بشن که اصلا مزه ندارن..میخام ببینم چه ادویه و سسی واسسشون درست کنم؟ تو چجور سالادی کدو سبز میریزی؟ سس سالاد رزیمی چی خوبه؟چجوری درستش کنم؟بدون روغن
ببین اگه میخای رژیمی سرخ کنی نرغ و میگو و سبزیجات رو یه هواپز بخر. بدون یه قطره روغن سرخ میکنه من مرغ و بالا میچینم سیبزمینی و هویج و کدو و پیاز رو پایین خیلی خوب میشه
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀