2777
2789
عنوان

چالش چاق شدن 2(*ماه پیشونی و دوستان با اراده*)

| مشاهده متن کامل بحث + 759223 بازدید | 42100 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهدخت  پیلا پیلا@ @هوربند وحار@ فرریمااه شبرنگ لیدرررر چرا نمیاین تاپیک یعنی همتون چاق ش ...

من خب وقت زیاد ندارم. گروهم بپرسین نمیرم فقط شبا چند دیقه.

فروردین ماهی ام😇💞 آرتین پسرم تموم دنیامه🧒 عضو تاپیک ماه پیشونی 💞 قد ۱۶۶ 💞 وزن فعلی ۶۰ 💞 وزن هدف ۶۵

من اخه اگه نمیام چون چیزی برای گزارش هم ندارم. این‌ماه برای چاقی تلاش نمیکنم میان وعده رو از دو هفته پیش نمیخورم. وزنمو ثابت نگه داشتم. ۶۰ ام. میخوام تا عید پوست صورتم بهتر شه. یکم کبد و کلیه و معده رو استراحت بدم بعد دوباره بعد از عید شروع کنم. بنظرم خیلی برای سلامتیم خوبه.

فروردین ماهی ام😇💞 آرتین پسرم تموم دنیامه🧒 عضو تاپیک ماه پیشونی 💞 قد ۱۶۶ 💞 وزن فعلی ۶۰ 💞 وزن هدف ۶۵

من اخه اگه نمیام چون چیزی برای گزارش هم ندارم. این‌ماه برای چاقی تلاش نمیکنم میان وعده رو از دو هفته ...

باشه ولی هرازگاهی یه سر بزن 

صورت چی شده جوش زده؟

به ماهم بگو چیکارا میکنی برای پوست صورت

زن باید خوشگل باشه👧سفیدو کمی چاق👍😆

صبحانه نون پنیرگردو،چای شیرین...کیک..

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید

صبح زودپاشیم صبحونه بخوریم تاثیرداره روچاقی؟من الان بیدارشدم خوردم

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
بچه ها این گروه تلگرام داشت پارسال هنوزم داره ؟  اگه داره یکی لینک میده

ن جدید زدیم از آذر. این ایدی تلگراممه پیام بده لینک بدم اونجا بهت.Mahdokht_lolo

باشه ولی هرازگاهی یه سر بزن  صورت چی شده جوش زده؟ به ماهم بگو چیکارا میکنی برای پوست صورت

😂😂😂😂 کار خاصی نمیکنم خیلی تنبل و خیلی بی وقتم. فقط غذامو نرمال کردم اندازه یه آدم معمولی میخورم. که ثابت بمونه فعلا وزنم. چربی بدنمم بالا نره. ولی ماسک زغال دارم اونو میزنم یه روز در میون. و شبا خیار میخام بزارم. سیب.ز ابپزم میخورم برای پر شدنش.

یک روز درمیون 30یا 60تا میزنم بعدش حتما یه چیز پرکالری میخورم اگ  نخورم لاغر میشم

اسکوات های اروم میزنی ؟چند ثانیه میشینی دوباره پامیشی؟ من یکم زانوم درد میگیره ولی واقعا پهن میکنه قبلا انجام دادم

خدایا عاشقتم که پشتمی❤