2777
2789
عنوان

چشم سوم

458 بازدید | 46 پست

کسی هست اینجا چشم سومش باز باشه؟

یا حس ششم داشته باشه؟!

راستش همسر من ی دوستی داشتن ک برادرشون وقتی کسی چیزی چیزی گم میکرد جای اون رو میگفت و واقعا هم درست میگفت

این حس دقیقا چیه؟ ب حس ششم مربوطه یا چشم سوم؟

همسرم یکی از با ارزش ترین یادگاریای باباش ک فوت شدن رو گم کرده خیلی ناراحته

یهو یاد این موضوع گفتم ببینم واقعا ی همچین چیزی وجود داره؟

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

شما این حس رو دارین؟

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
چشم سوم ی چیز دیگست.. 

اره ی چیزایی راجع بهش میدونم ک هر اتفاقی قراره بیفته ب ادم الهام میشه

میشه یکم توضیح بدی چیه 

ما یه چشم سوم وسط پیشونی داریم که اگه باز شه خیلی از حقایق برامون آشکار میشه که با چشم معمولی قابل دیدن نیست 

رفتن به گذشته خبر از آینده 

دیدن ماورا 

ولی چشم سوم با تمرین های خیلی خیلی سخته باز میشه

شما این حس رو دارین؟

ن ولی شنیدم این چیزارو

ی اقایی بود کلا از اینده و گذشتت خبر داشت مریصیت درمانش همه چیت

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

من اینچیزا رو نمیدونم ولی هر وقت چیزی گم میکنم چندتا صلوات نذر حضرت فاطمه میکنم و همون موقع شروع میکنم صلوات دادن همینکه تموم میشه پناه بر خدا انگار اومده جلو چشمم 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
ما یه چشم سوم وسط پیشونی داریم که اگه باز شه خیلی از حقایق برامون آشکار میشه که با چشم معمولی قابل د ...

واقعیه؟؟؟

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.