2777
2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 46 پست
یعنی هر کلمه ای از حمد ب دلخواه خودم رو جا بندازم؟ یعنی میشه پیدا شه😭

اره به دلخواه من معمولا نستعین رو نمیگم

من هرچی کم کردم پیدا شده

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله پیدا میشه خوب هر کس به بچیزی اعتقاد داره من با اینکه زیاد آدم مذهبی نیستم اما قربونش برم هر ...

اخی چ جالب

اره منم مذهبی نیستم ولی ب ی سری چیزا اعتقاد دارم

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
بچه ها یه چیزی بگم باور میکنین.وقتی یه چیزی ر گم میکنین یه چیزی رو با نیت گره بزنین زودی پیدا میشه

من بهم يكي ياد داد يه جمله بگم 

وقتي ميگم پيدا ميكنم 

يا يادم مياد كجا گذاشتم 

اره به دلخواه من معمولا نستعین رو نمیگم من هرچی کم کردم پیدا شده

منم میخونم عزیزم امیدوارم ک پیدا بشه

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
من بهم يكي ياد داد يه جمله بگم  وقتي ميگم پيدا ميكنم  يا يادم مياد كجا گذاشتم

چ جمله ای؟

نور الله والناظر 

یعنی همین و میگی و پیدا میشه گم کردت؟

كليدم رو گم كردم 

يك ساعت من و مادر شوهرم كل خونه رو گشتيم نبود تمام كيف ها رو 

تا جمله رو گفتم يادم اومد يه كيفم رو نگشتم 

همين ديروز هم دسته كليدم نبود 

كل خونه رو گشتم تا جمله رو گفتم ديدم رو برو م رو فرشه و ...

اره  امتحان كن  خودم اعتقاد نداشتم  خانمي يه ليست ذكر داشت برا هر موردي  اين ...

فردا حتما امتحان میکنم پیدا شه دعات میکنم عزیزم💖

مامان بزرگ من اعتقادداشت سوره نصر و هروقت بخونه شی گمشدش پیدامیشه و وااااقعا هم میشه من خودم به شدت ...

ب نظر من ب هرچی اعتقاد داشته باشی اون برات عملی میشه

مثلا شما الان منو ندیدی میتونی بگی من تو خونه جدید ک قراره برم خیره برام یا نه؟

نه عزيزم گفتم با كسى كه درارتباطم ومىشناسمش

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕