2777
2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 46 پست
بچه ها یه چیزی بگم باور میکنین.وقتی یه چیزی ر گم میکنین یه چیزی رو با نیت گره بزنین زودی پیدا میشه

من امشب گره زدم

ای کاش پیدا شه خیلی برای همسرم عزیز بود😔

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ی چیزایی راجع بهش میدونم ک هر اتفاقی قراره بیفته ب ادم الهام میشه

من يه مقداراينحسرودارم امانه درحد پيدا كردن  مثلا درحد معامله حسم بهم مىگه بده دقيقا مشكل پيش مياد يا افكاراون شخصا كه مىبينم رواگه بامن درارتباط باشه مى خونم

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
من اینچیزا رو نمیدونم ولی هر وقت چیزی گم میکنم چندتا صلوات نظر حضرت فاطمه میکنم و همون موقع شروع میک ...

اینم امتحان میکنم شاید پیدا بشه😔

من انگشتر نشونم رو هم گم کردم انقدر ناراحت نشدم ک وقتی یادگاری پدر شوهرم گم شد ناراحت شدم

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
اره عزیزم مستاجر مادرم اینا اینو بهمون یاد داد به هر کی گفتیم کلی برامون دعا کرده

دعا کن برای ماهم جواب بده🙁

من وقتی یه چی گم میکنم صلوات میفرستم زودی پیدا میشه حتی پا میشم میرم سمتش

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸

یه حمد بخون یه کلمشو نگو هرجا باشه میری همون سمت 

پیدا شد حمد رو باید کامل بخونی 

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

من يه مقداراينحسرودارم امانه درحد پيدا كردن  مثلا درحد معامله حسم بهم مىگه بده دقيقا مشكل پيش م ...

مثلا شما الان منو ندیدی میتونی بگی من تو خونه جدید ک قراره برم خیره برام یا نه؟

البته زیاد دنبالش نباشید  خیلی از کسانی که تونستن با تمرین و ریاضت چشم سومشونو باز کنن بعدش از ...

ولی اگه شوهرم اجازه این کارو میداد خیلی جدی میرفتم دنبالش

اینم امتحان میکنم شاید پیدا بشه😔 من انگشتر نشونم رو هم گم کردم انقدر ناراحت نشدم ک وقتی یادگاری پد ...

انشالله پیدا میشه خوب هر کس به بچیزی اعتقاد داره من با اینکه زیاد آدم مذهبی نیستم اما قربونش برم هر وقت ازش چیزی خواستم دست خالی برم نگردونده فقط باید توکل کنی بهش و ایمان داسته باشی که میشه مثلا من چیزی گم کردم بارها کمدو کشو رو ریختم نبوده ولی وقتی نذر کردم همونجا ها رو گشتم باز پیدا شده انگار میاد جلو چشمم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
یه حمد بخون یه کلمشو نگو هرجا باشه میری همون سمت  پیدا شد حمد رو باید کامل بخونی

یعنی هر کلمه ای از حمد ب دلخواه خودم رو جا بندازم؟

یعنی میشه پیدا شه😭