2821
2789
عنوان

ازدواج کنم؟

349 بازدید | 54 پست

سلام بچه ها یه پسر اومده خواستگاریم خیلی پسر خوبیه بهش نمیخوره پسر بدی باشی رفتاراش خیلی خوب و محترمانه هست دکتره از شیراز اومده اخلاق و رفتارش خیلی خوبه بنظرتون  چقدر باهم رفت و امد داشته باشیم تا رفتار واقعیش توی دستم بیاد 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا نظرمیخوای با کله باید قبول میکردی تو این گرونی و بیشوهری پسر خوب و دکتر دیگه چی میخوای😂

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃

پنج شش ماه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بهترین کار مشاوره پیش از ازدواج هست

ایشون هم پزشک هستن و حتما میتونن اهمیت این موضوع رو درک کنند

امیدوارم مناسب هم باشید 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

خیلی کلی توضیح دادید 

باید ب شناخت دقیق تر و جزئی تر برسید

با تحقیق و  مشاور آگاه  و  معاشرت بر اساس عقل  نه احساس

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

تنها دوست غیر دختر منم شیرازیه و اتفاقا دکتره 

نکنه اون اومده خواستگاریت چندوقته ازش بیخبرم 

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.
2823
2791
2779
2792