2777
2789
عنوان

ازدواج کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 54 پست

خدایا به حق همین شب عزیز که واسه این خانوم خواستگار دکتر اومده.منم با رشیدم عشقم که پزشکه ازدواج کنم ممنون.لطفا دعا کنید برام

لطفا هر کی امضا من و خوند برای رسیدن من به عشقم  یه صلوات بفرسته ممنون. و اگه کاری چیزی میدانید برای عاشق کردن بگید
خدایا به حق همین شب عزیز که واسه این خانوم خواستگار دکتر اومده.منم با رشیدم عشقم که پزشکه ازدواج کنم ...

ممنون عزیزم انشاالله شما هم به خواستتون برسید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نظر به عنوان کسی که همسر پزشکم اول اگه قبول کردی اخلاق و رفتارشو ببین میتونی کنار بیای با اینکه ...

اره این درست ولی واقا تا الان اخلاقش خیلی محترمانه بوده و من از اخلاقش واقا خوشم اومد

همه ی پسرا در دیدار اولیه محترمانه رفتار میکنن 😉

من اگر بخوام با ایشون ازدواج کنم تا۵،۶ماه باهم باید ارتباط داشته باشیم تا از اخلاقش و رفتارش مطمئن بشم

نه میتونم اگر واقا اخلاق و رفتار داشته باشه و خیانتکار نباشه هرجوری که باشه کنار میام 

از حرف زدنت حس میکنم خیلی دوست داری باهاش ازدواج کنی 

هر جور خودت میدونی ولی بهتره خوب فکر کنی

از حرف زدنت حس میکنم خیلی دوست داری باهاش ازدواج کنی  هر جور خودت میدونی ولی بهتره خوب فکر کنی

اگر واقا پسرخوبی باشه چرا نخوام.کسی که اخلاق و رفتارش خوبه

از حرف زدنت حس میکنم خیلی دوست داری باهاش ازدواج کنی  هر جور خودت میدونی ولی بهتره خوب فکر کنی

البته من باید اخلاق واقعیش بیاد تو دستم همینجوری ازدواج نمیکنم.مرسی عزیز خیلی لظف کردی واسه راهنمایی

کسی که کار نداره و سربازی نرفته و صرفا اخلاق داره برین زیر یه سقف از کجا در بیارین بخورین ؟ از اخلاق ...

میگم که بعد از دانشگاه و وقتی رفت سرکار ازدواج میکنیم