2777
2789
عنوان

ازدواج کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 54 پست
اینکه پزشکه درست ولی اخلاقش رفتارش و اینا هم مهمه نه فقط صرفا پزشکه و خوش اخلاقه تحقیق کنین اگه جدیه ...

درست میگین.البته من بیشتر اهمیتم به اخلاق و رفتاره تا شغل نه اینکه بگم اصلا مهم نیست ولی بیشتر اخلاق.مرسی بابت راهنمایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زود ازدواج کنید

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........
چرا زود؟؟؟

تنهایی سخته, هرچع دیر ازدواج کنی, سخت تر میشه

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........
واقعا نظرمیخوای با کله باید قبول میکردی تو این گرونی و بیشوهری پسر خوب و دکتر دیگه چی میخوای😂

والا من رد نکردم بنظرم پسر خوبی باشه و نظرم باید مثبت باشه به احتمال زیاد البته یه چند ماه باهم باشیم اخلاقش بیاد تو دستم

خیلی زوده براشون چون هنوز شغل و منبع درامدی ندارن از طرفی سربازی نرفتن به نظرم ازدواج نکنید حداقل تا ...

بعد از دانشگاهمون ازدواج میکنیم اگر قرار شد ازدواج کنیم

والا من رد نکردم بنظرم پسر خوبی باشه و نظرم باید مثبت باشه به احتمال زیاد البته یه چند ماه باهم باشی ...

آره گلم شوخی کردم باید یه چن ماهی باش باشیو بشناسیش 

فقط عاقلانه تصمیم بگیر 

خوشبخت بشی گلم 😗😙

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
بعد از دانشگاهمون ازدواج میکنیم اگر قرار شد ازدواج کنیم

یه نظر به عنوان کسی که همسر پزشکم

اول اگه قبول کردی اخلاق و رفتارشو ببین میتونی کنار بیای با اینکه هجسرت پزشکه و هر لحظه ممکنه کار پیش بیاد و بخواد بره ؟

پزشک برای خانوادش خیلی کم میزاره چون موظف به کارشه شاید ماه ها طرح و کنگره و سمینار بره و تنها بمونی ببین تو خودت می بینی که بتونی با چنین شرایطی کنار بیای