2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 87 پست
مبارکت دقیقا قصدم همینه بچه ها من میخوام همه چی خودم بخرم و مامانم فقط طلا بخرن چون خیلی گناه دارن خ ...

ببین من سرویس ام دی اف دیدم ۲۵۰۰ بود خوب بود

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
اشکال نداره  خدا بزرگه.منم نسبتا استراحت هستم ...منم هیچی نگرفتم

لنام جان چند هفته آی؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون. انشاله همه چشم انتظارها مامان بشن.و همه با دل خوش برای نی نی ها خرید کنن.

الهی آمین🤲

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
این آدرس و شماره تلفنش.اسم کانالشم زیرشه

مرسی عزیزم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه ها من خیلی سایت ها گشتم تو اینستا فقط دوس دارم ضروریات بخرم کاش اونا که خریدن اگه جسارت نشه بکن لیست خریدشون جز تخت کمد اون که کلا بحثش جداست .مرسی از همتون حجم پیام ها یهو زیاد شد نتونستم بعضی ها تبریک بگم بعضی تشکر کنم💞💕💕💕

یه تاپیک نظر سنجی میخوام بزارم از مادرا استفاده کردن سیسمونی سوال کنم چیها ضروری بود خاستید تاپیک دنبال کنید دوستان 

چه ارزون شده چیها گرفتی عزیز 

چیزایی که میدونستم به کارم میاد واقعا. کالسکه گرفتم چون بیرون خیلی میرم پیاده روی ساک گرفتم تخت کنار مادرگرفتم یه ست خواب گرفتم تشکو پتو و قنداق فرنگی و اینجور چیزا داره یه ست فیروز گرفتم ظرف بامبو گرفتم یه سرهمی گرم چون شهریور دنیا میاد بعدش سرد میشه یکمم لباس گرفتم پتو ولباس بافتنیم خودم براش میبافم کمدو کریر و تخت بزرگم نمیخام بگیرم چون لازمم نمیشه

چیزایی که میدونستم به کارم میاد واقعا. کالسکه گرفتم چون بیرون خیلی میرم پیاده روی ساک گرفتم تخت کنار ...

مبارکت باشه ممنون از توضیح کاملت و خوش به حال نی نی بافتنیها مامانیش بوسه🤗💕

دوستان  سوال دارم کاسکه عصایی چطوره بخرم تک ؟

دوستان  سوال دارم کاسکه عصایی چطوره بخرم تک ؟

این کانالی ک برات فرستادم لیست کامل سیسمونی هم داره.سرچ کنی میاد.از توش هرچیزی ک ضروریه میتونی یادداشت کنی و یکی یکی سرچ کنی هم مدلاشو ببینی هم قیمتاشو

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
دوستان  سوال دارم کاسکه عصایی چطوره بخرم تک ؟

لباس زیاد نخر.من از هر سایز ۳دست تیکه ای خریدم و یک دست بسته بندی ۵ تیکه

مثلا از سایز ۱تا ۳ هرکدوم ۳دست و از هرکدوم یک دست ۵تیکه

سایز صفرم یه ۱۹تیکه خریدم و یه ۷تیکه

بچت تابستون ب دنیا میاد قنداق فرنگی ب کارت نمیاد نخر

میمونه رو دستت

مثلا میخوای سرویس خواب بخری ۳تیکشو بخر ک قنداق فرنگی نداره