این کانالی ک برات فرستادم لیست کامل سیسمونی هم داره.سرچ کنی میاد.از توش هرچیزی ک ضروریه میتونی یاددا ...
فاطیما جون از کاربردش میپرسم صرفا خرید نه مثلا اصلا به درد بخورن یا نه فقط جنبه مسافرت داره .آره حتما سایت میبینم شوهرم شب میاد. ت ل گ را م. ف ی ل ت ر. شد پاک کردم بریزه برام یا با گوشیش برم 12 شب تازه نمیرسه😀
با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
کالسکه اگه به کارت میاد بخر اگه نه هزینه ی بیخوده من نخریدم.چون هم تنها بازار نمیرم هم فامیلامون مس ...
نمیدونم من کلا نمیفهمم از کی بدرد میخوره آخه تا چهار ماهگی به بعد نمیشه تو عصایی گذاشت یه جور ول هست تو عکس قابلیت نشستن فقط داره البته حدس میزنم ندیدم جایی یعنی هزار بار. دیدم اما دقت نکرده بودم
با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
نمیدونم من کلا نمیفهمم از کی بدرد میخوره آخه تا چهار ماهگی به بعد نمیشه تو عصایی گذاشت یه جور ول هست ...
به نظرم باید کالسکه ای بگیری ک دقیقا از همون ۴ماهگی ب بعد بتونی استفاده کنی.چون نوزاد ک خیلی وزن نداره اذیت بشی.مهم بعدشه ک میخوای بری بیرون بغل کردنش اذیتت نکنه
۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی