2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 87 پست
این کانالی ک برات فرستادم لیست کامل سیسمونی هم داره.سرچ کنی میاد.از توش هرچیزی ک ضروریه میتونی یاددا ...

فاطیما جون از کاربردش میپرسم صرفا خرید نه مثلا اصلا به درد بخورن یا نه فقط جنبه مسافرت داره .آره حتما سایت میبینم شوهرم شب میاد.  ت ل گ را م.   ف ی ل ت ر. شد پاک کردم بریزه برام یا با گوشیش برم 12 شب تازه نمیرسه😀

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

کالسکه اگه به کارت میاد بخر اگه نه هزینه ی بیخوده

من نخریدم.چون هم تنها بازار نمیرم هم فامیلامون مسیرشون جوری نیست ک بدون ماشین بشه پیاده رفت.بخاطر همین کالسکه نخریدم

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فاطیما جون از کاربردش میپرسم صرفا خرید نه مثلا اصلا به درد بخورن یا نه فقط جنبه مسافرت داره .آره حتم ...

آها.خودت باید فکر کنی چی ب کارت میاد.مثل همین کالسکه و قنداق فرنگی ک برات مثال زدم.برا بعضیا ضروریه برا بعضیا اضافست.لیستو ک ببینی خودت متوجه میشی چی لازمه چی نیست‌.حالا اگه خواستی من عکس یسری از فاکتور خریدامو برات بفرستم...

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
کالسکه اگه به کارت میاد بخر اگه نه هزینه ی بیخوده من نخریدم.چون هم تنها بازار نمیرم هم فامیلامون مس ...

نمیدونم من کلا نمیفهمم از کی بدرد میخوره آخه تا چهار ماهگی به بعد نمیشه تو عصایی گذاشت یه جور ول هست تو عکس قابلیت نشستن فقط داره البته حدس میزنم ندیدم جایی یعنی هزار بار. دیدم اما دقت نکرده بودم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
نمیدونم من کلا نمیفهمم از کی بدرد میخوره آخه تا چهار ماهگی به بعد نمیشه تو عصایی گذاشت یه جور ول هست ...

به نظرم باید کالسکه ای بگیری ک دقیقا از همون ۴ماهگی ب بعد بتونی استفاده کنی.چون نوزاد ک خیلی وزن نداره اذیت بشی.مهم بعدشه ک میخوای بری بیرون بغل کردنش اذیتت نکنه

به نظرم باید کالسکه ای بگیری ک دقیقا از همون ۴ماهگی ب بعد بتونی استفاده کنی.چون نوزاد ک خیلی وزن ندا ...

عزیزم خیلی عالی کمکم کردی چند تا نکته گفتی واقعا کاربردی مرسی ازت .آره زحمتت نیس برام. بفرست ممنون میشم 

من برای دوقلو هام خریدم با تخت و کمدشون ۱۵ میلیون چیز اضافی هم برنداشتم اسبا ب بازی هم برای پسرم یه ...

مبارک عزیزم آخی نفری 7 شده پس . چرا تیکر فقط پسر خورده جفتش نمی شد باشن🤗

عزیزم خیلی عالی کمکم کردی چند تا نکته گفتی واقعا کاربردی مرسی ازت .آره زحمتت نیس برام. بفرست ممنون م ...

خواهش میکنم عزیزم..الان میفرستم برات

خواهش میکنم عزیزم..الان میفرستم برات

اون کانال که دادی پیج اینسا نداره ؟

اون کانال که دادی پیج اینسا نداره ؟

فکر نکنم.من فقط تلشو دارم

الان لیستو میفرستم.البته چندتا چیز توش نیست چون از قبل خریده بودم.مثل روروئک و کریر و سرویس خوابش.لوازم شویندشم هنوز نخریدم

مرسی دوستم .ایشالا به سلامتی استفاده کنه نی نی خوشکلت