2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 87 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی دوستم .ایشالا به سلامتی استفاده کنه نی نی خوشکلت

خواهش میکنم

ممنون گلم.ایشالا توهم به سلامتی فارغ بشی و همه چیو بخری😘

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
عزیزم همینا بود از نظر من والبته با یکمی تحقیق اینا واجبه برای سیسمونی

مبارکتون گلم خیلی هم عالی .بازم سپاس گذارم😘

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
خواهش میکنم ممنون گلم.ایشالا توهم به سلامتی فارغ بشی و همه چیو بخری😘

ممنون ایشالا .همچین شما و تموم خانمهای باردار گروه

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
مبارکت دقیقا قصدم همینه بچه ها من میخوام همه چی خودم بخرم و مامانم فقط طلا بخرن چون خیلی گناه دارن خ ...

اخه کریر و کالسکه و کیف و روروئک همشون باهم سرویسه. اگه یکیشو نخوای خیلی پولشو کم نمیکنن. منم نمیخواستم بخرم ولی گفت ۵۰ تومن کمتر بده منم خریدم

اخه کریر و کالسکه و کیف و روروئک همشون باهم سرویسه. اگه یکیشو نخوای خیلی پولشو کم نمیکنن. منم نمیخوا ...

نه عزیزم تک هم می فروشن هم از رو سرویس هم تک جدا هست .کریر واقعا همه میگن الکیه 

مثلا این فقط تک فروشی گذاشته سرویس نداره قیمتش حدود 100

ممنون😘

سلام عزیزم ممنون از راهنمای و معرفیت واقعا عالی بود کانالش قراره آخر هفته سفارش بدم همسرم حضوری برن تحویل بگیرن هزینه بدن