2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 87 پست
من خیلی مختصر ک مفید خریو کردم. حدود ۸ تومن شد. چیز اضافه نخریدم اسباب بازی و کالسکه از قبل داش ...

مبارکت 😘

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قیمت دستته؟ من هنوز هیچ کاری نکردم استراحت مطلقم هستم خطر زایمان زودرس دارم .شاید مجبور بشم ای ...

اشکال نداره 

خدا بزرگه.منم نسبتا استراحت هستم ...منم هیچی نگرفتم 

من یه کارخونه ی خوب میشناسم ک فروششون بیشتر اینترنتیه قیمتاشم خییییییلی عالیه...خودم رفتم حضوری از ...

چه ارزون .آره حتما عزیزم اگه لطف کنی ممنون میشم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
مال منم تقریبا سه تومن شد فقط مونده یکم اسباب بازی و شیشه و پستونک

چه ارزون شده چیها گرفتی عزیز 

آخه اونجوری ک تو گفتی خیلی مختصر ۸تومن گرونه دیگه...

با این قیمتها که دوستان میگن زیاد نشده. البته بگم اگه خودم بودم نمی تونستم مامانم خرید برام.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
عزیزم درخواست دوستی فرستادم لطفا ادرس کانالو برام بفرست ممنون میشم

همینجا گذاشتم عزیزم

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
با این قیمتها که دوستان میگن زیاد نشده. البته بگم اگه خودم بودم نمی تونستم مامانم خرید برام.

مبارکت باشه عزیزم 😊

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
قبل عید تا میتونی بخر. من تخت و کمد و ویترین و کنار تخت سفارش دادم شد ۳۳۵۰. البته از من مناسب دراومد ...

مبارکت دقیقا قصدم همینه بچه ها من میخوام همه چی خودم بخرم و مامانم فقط طلا بخرن چون خیلی گناه دارن خیلی اذیتشون کردم برا همین قیمت خیلی برام مهمه و کم بیش میخام همه چی نمیخام از جمله کرییر

چه ارزون .آره حتما عزیزم اگه لطف کنی ممنون میشم 

البته تختو کمد نداره.فقط سیسمونیشو گرفتم.با تختو کمد شد ۳تومن