zigzaaaag مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 436 عنوان جهیزیه 71 بازدید | 4 پست دوستان به نظرتون من همه وسیله برقیای جهیزیمو پارس خزر بگیرم بده؟ افت کلاس داره؟پولم کمع پارس خزرم از همه ارزونتر اصلا پارس خزر جنس خوبیه؟_ 1397/12/15 | 20:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11110 من راضیم جارو برقیم پارس خزره،تو این گرونی آفتابه ی پلاستیکیم خیلیه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
صباچی۷۳۶۹ عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 3439 چرخ گوشت و پلو پز و پنکش عالیه بقیشم نداشتم نمیدونمب فکر کلاس نباش جنس مهههمزن سانی هم دارم چند ساله خوب بوده من از تو راه برگشتی ندارم...
zigzaaaag مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 436 چرخ گوشت و پلو پز و پنکش عالیه بقیشم نداشتم نمیدونم ب فکر کلاس نباش جنس مهه همزن سانی هم دارم چند ... خانواده شوهرم وضعشون خوبه ما نه هیچوقت تد زندگیم اهل پز دادن نبودم رو این مورد خیلی حساسم
abnabat_chubi عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 2046 پارس خزر ماک خیلی خوبیه من آبمیوه گیرشو دارم ده ساله 💫من از نسلِ زن های تکراری نیستم ؛ من از تبارِ تافته ی جدا بافته ام 💫