گلشید۹۷ مدیر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 740 عنوان خرید جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 58 پست دوستان عزیز که در حال خرید جهیزیه هستن بیاین با هم همفکری کنیم چه چیزایی واقعا نیازه و به چه چیزایی نیاز نداریم که هم اقتصادی خرید کنیم هم وقتی جهاز و میچینیم خونه خلوت و شیک باشه و بازار شام نشه 1397/12/15 | 17:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dar_masire_eshgh عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8896 پس چجور گوشت چرخ ميكنيد از بيرون بعضي ها نميخرن اگه نميخريد چرخ گوشت واجبه از بيرون ميگيريم عزيزم میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
گلشید۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 740 مینی Appex خیلی راضی ام کم روغن میریزم یه ربعه سرخ میکنه گازم چرب و شلوغ نمیشه بگیر لازمت م ... مصرف روغنش به صرفس؟
dar_masire_eshgh عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8896 چرخ گوشت لازم نیس ب خونه خودتون نگاه کن استفاده میکنین اصلا؟ ظرفشویی نیازه از نظرم واسه راحتیه خودت ... همزن سه كاره مولينكس خيلي خوبه و راحته میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
گلشید۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 740 منظورت نمیدونم چیه..ولی در کل من خودم روغن میریزم اندازه یه لیوان شاید کمتر سبدشو برمیدارم سیب زمینی ... چه خوب سرخ کن مامان من نیم لیتر روغن مصرف میکنه
nazaniin_khanom عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 3965 ۲۴ نفره خیلی نیست؟ دیگه خیالت راحته هر چقدر مهمون داشته باشی کم نمیاریبازم بستگی داره به تعداد فامیلات زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
گلشید۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 740 بچه ها به نظرتون نیازه دو دست سرویس قاشق چنگال بگیرم؟؟یه دست از اونا ک کشو داره و اینایه دستم از این دسته سرامیکیه؟واقعا لازمه؟؟
haaaana عضویت: 1397/01/02 تعداد پست: 2297 من ی ۲۴نفره میخوام بگیرم ازاینا ک کنسول دارن . و ی ۶نفره واس دم دستی تیکر عروسیمه
nazaniin_khanom عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 3965 بچه ها به نظرتون نیازه دو دست سرویس قاشق چنگال بگیرم؟؟ یه دست از اونا ک کشو داره و اینا یه دستم از ... من یه دست کشو دار خریدم یه دست از سر همون فقط قاشق چنگالش رو خریدمدیگه نیازی به چیز دیگه نیست که کافیه همین سرویس زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
گلشید۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 740 من یه دست کشو دار خریدم یه دست از سر همون فقط قاشق چنگالش رو خریدم دیگه نیازی به چیز دیگه نیست که ک ... آخه مامانم یه ۱۸ نفره از اون دسته سرامیکی گل گلیا برام خریده خیلیه ۱۸ تا با ملاقه و ...حالا موندم از اون کشو دارابگیرمیا نه تازه این دسته سرامیکیا بخورن زمین خورد میشن موندم چیکار کنم
nazaniin_khanom عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 3965 آخه مامانم یه ۱۸ نفره از اون دسته سرامیکی گل گلیا برام خریده خیلیه ۱۸ تا با ملاقه و ... حالا موندم ... پول الکی داده بابت اونااخه قاشق چنگال چند دست نمیخواد کهخب اونا رو بذار واسه مهمونت یه شش یا دوازده نفره معمولی بگیر واسه دم دستیتحتما نباید کشو دار باشه که زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
گلشید۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 740 پول الکی داده بابت اونا اخه قاشق چنگال چند دست نمیخواد که خب اونا رو بذار واسه مهمونت یه شش یا دوا ... آره اینکارو کنم بهتره خیلی زیاد میشه این همه قاشق چنگال و میخوام چیکار
nazaniin_khanom عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 3965 آره اینکارو کنم بهتره خیلی زیاد میشه این همه قاشق چنگال و میخوام چیکار اره سعی کن چیزایی که نیاز هست رو بگیری هم به خانوادتون فشار نمیاد هم کابینت ها خلوت تره زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
گلشید۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 740 اره سعی کن چیزایی که نیاز هست رو بگیری هم به خانوادتون فشار نمیاد هم کابینت ها خلوت تره دقیقا مرسی عزیزم
گلشید۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 740 بچه ها پلاسکوتون رو ست کامل برداشتین یا گلچین کردین چیزایی که میخواستین رو؟من تا حدودی چیزایی که لازم داشتم رو از مارک لیمون گلچین کردم