2777
2789
عنوان

چرا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا دوست ندارم.زندگی روال عادی دوست دارم.بدتر اینکه چند روز اول باید بریم خونه مادرشوهر.با قوم شوهر. ...

من ک سال تحویل باید با اونا سر کنم خدا ب دادم برسه😭

بگو ب درک٫بگو ب درک اگ دیدی دارن گوشتتو میخوره بگو ب درک☺✌
چی گفته بهت؟

گفت عقل نداری فقط به فکر منفعت خودتی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
ب نظرت کجا ارومت میکنه؟

ی جایی که فقط خودم و خودش باشیم گوشی زنگ نزنه صدای کسی و چیزی نیاد استرس آینده رو  نداشته باشیم وخیلی چیزای دیگ.. 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

[QUOTE=83874058]من بعد از سلامتی خانوادم ودوست دارم ۶۰ .۷۰ داشته باشم برم طلا بگیرم اصلا اهل طلا ملا نبودما 

منم اینجوری شدم چند روزه یعنی ب خاطر اب و هواست🤔

بگو ب درک٫بگو ب درک اگ دیدی دارن گوشتتو میخوره بگو ب درک☺✌
واااااای خدانکنه چرااااا؟؟😳

امشب سر شیطنت های پسرم ،همسرم چنان عربده هایی سرمون کشید که باورم نمیشد هر چی دلش خاست به ما گفت ...واقعا شرمنده ی بچم شدم با این رفتار پدرش بچم از ترس میخکوب شده بود

امشب سر شیطنت های پسرم ،همسرم چنان عربده هایی سرمون کشید که باورم نمیشد هر چی دلش خاست به ما گفت ... ...

وااا نکبت بگو مگه طویل‌اس هرجور دلت میخواد رفتار کنی طفلی بچت، چند سالشه؟

❌❌❌👉لایک نکن لطفا👈❌❌❌
2790
2778
2791
2779
2792