طفلک بچم یک سالو نیمشه واقعا همون لحظه دلم خاست بمیرم تا نبینم که اینطوری با بچم رفتار میکنه...
ببین آدما همیشه یه جور نیستندخودتو بیضی وقتا حوصلت سر نمیره اعصابت خورد نمیشه یا همینجوری الکی به این و اون نمیپری شاید از یه جایی اعصابش خورد بوده بالاخره که همیشه یه جور نیست آدم بچه اونم هست تازه فقط بچه تو که نیست اونم پشیمون کرده والا سنگم که باشی دلت نمیاو بچه خودتو دعوا کنی اگرم دعوا کنی بعد عین چی پشیمون میشی بعضی مسائلو جدی نگیر هر چی کشش بدی بدتره دلتو بزرگ کنو بگذر چون بچه مال هر دوتونه
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
کلا ادم عصبیه...زودم پشیمون میشه ...خودم هفت ساله دارم تحمل میکنم ولی واقعا تحمل اینکه به بچم بخواد اینکارو بکنه ندارم...ما مسئول این بچه ایم ...خودم سی سالمه اصلا یاد ندارم پدرم یا مادرم کمتر از گل به ما گفته باشن
بیخیال دیگه گذشته بهش فک نکن وقتیم از سر کار میاد تا یکی دوساعت سر بچه رو با یه چی گرم کن بعد که تنش ...
همیشه همین کارو میکنم...ولی اصلا سر یه چیز مسخره بود ....فامیل همسرم چند روز دیگه عروسی دارن ...خواهر عروس به ما گفت از خودتون سه تا یه فیلم بگیرید و به عروی تبریک بگید واسه ما بفرستین میخواییم عروسو سورپرایز کنیم...همسرم هر وقت اومد پیامو ضبط کنه این بچه شروع کرد شیطنتو جیغ زدن ...اینم یهو شروع کرد عربده زدن شما ادم نیستین نه خودت نه بچت هیچیتون به ادمیزاد نبرده...خلاصه هر چی خاست گفت😔😔😔😔