کیمیا۱۶r۲۰ مدیر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 490 عنوان چرا؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 73 پست بگید از چی دلتون گرفته؟چی میتونه ارومتون کنه و چ کسی؟(حرف یا کار)یا اونایی ک خوشحالن! چرا؟اونایی ک احساس بدبختی میکنن....؟اونایی ک دوس دارن دردودل کنن بیان.اونایی ک دوس دارن از خوشحالی حرف بزنن بیان.اونایی ک میخوان یکی ارومشون کنه.... بگو ب درک٫بگو ب درک اگ دیدی دارن گوشتتو میخوره بگو ب درک☺✌ 1397/12/15 | 00:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیمیا۱۶r۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 490 من یادم رفته بود چیزی نخریدم 😁ادکلن بخر یا کراوات یا کفشی چیزی ک بتونه عیدم استفاده کنه اینا ک هیچی شوهرم روز زن برام نت زد کادویادش رفته بود😑 بگو ب درک٫بگو ب درک اگ دیدی دارن گوشتتو میخوره بگو ب درک☺✌
کیمیا۱۶r۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 490 شاید فکر کنید ناشکری میکنم ولی دلم میخواد منو پسرم تا صبح مرده باشیم همین😔😔😔😔 پسرت چ گناهی کرده حالا🤐 بگو ب درک٫بگو ب درک اگ دیدی دارن گوشتتو میخوره بگو ب درک☺✌
رها_در_دست_باد عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 396 وااا نکبت بگو مگه طویلاس هرجور دلت میخواد رفتار کنی طفلی بچت، چند سالشه؟ طفلک بچم یک سالو نیمشه واقعا همون لحظه دلم خاست بمیرم تا نبینم که اینطوری با بچم رفتار میکنه...
saheb______delan عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1321 اینا ک هیچی شوهرم روز زن برام نت زد کادویادش رفته بود😑 فشار زندگی یادش برده 😂😂 ❌❌❌👉لایک نکن لطفا👈❌❌❌
کیمیا۱۶r۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 490 گفت عقل نداری فقط به فکر منفعت خودتی 😯ولی واسه ما عادی شده🙁 بگو ب درک٫بگو ب درک اگ دیدی دارن گوشتتو میخوره بگو ب درک☺✌
morbarid عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1650 الهی بمیرم مطمعن باش حواصش هست فقط موقعیتش پیش بیاد مطمعن باش حکمته خدانکنه فقط برام دعاکنین زندگی داره خراب میشه من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
کیمیا۱۶r۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 490 ی جایی که فقط خودم و خودش باشیم گوشی زنگ نزنه صدای کسی و چیزی نیاد استرس آینده رو نداشته باشیم ... 😔😔 بگو ب درک٫بگو ب درک اگ دیدی دارن گوشتتو میخوره بگو ب درک☺✌
رها_در_دست_باد عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 396 پسرت چ گناهی کرده حالا🤐 با این اخلاق پدرش واقعا چطور میخواد روان ارومی داشته باشه...من کمتر از گل به این بچه نمیگم ...همش دارم کتاب میخونم واسه تربیتش ولی اول باید پدرش تربیت بشه...واقعا خسته ام
چشم_سیاه عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 3141 امروز مامانم یه ماجرای خیلی وحشتناکی از قدیم برام تعریف کرد هنوز که هنوزه تو مخم رژه میره و فوق العاده اذیتم میکنه حالا مامانم میدونه چقد حساسم ها همیشه از این چیزا برام تعریف میکنه تازه بعضیاشونم دوبار میگهخدا خیرت بده مامان
کیمیا۱۶r۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 490 ما هم خیلی از سالها .امسال نمی دونم اولین سال بود کاش خونه خودمون بودیم😔 بگو ب درک٫بگو ب درک اگ دیدی دارن گوشتتو میخوره بگو ب درک☺✌
t_s_y عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 1905 حالم خوبه چون همسرم دوسم داره وقتی قربون صدقم میره بهترین حال دنیارو دارم دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
مریم_مقدس4 عضویت: 1390/04/02 تعداد پست: 27265 اولین سال بود کاش خونه خودمون بودیم😔 اِ.چه بد.سخت نگیر ولی.خودمون اذیت میشیم.
کیمیا۱۶r۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 490 امشب سر شیطنت های پسرم ،همسرم چنان عربده هایی سرمون کشید که باورم نمیشد هر چی دلش خاست به ما گفت ... ... بگو بچه شیطنت داره نمیشه بچسبیش ک تو ک تحملشو نداشتی چرا خاستی بگو ب درک٫بگو ب درک اگ دیدی دارن گوشتتو میخوره بگو ب درک☺✌