2777
2789
عنوان

خانم های باردارلطفا

120 بازدید | 10 پست

سلام دوستان یک دوستی دارم چندسال منتظرنی نی است من تجربیات خودم روبهش گفتم میخادبدونه علایم بارداری قبل ازموعدپری چیه اگه تجربه ای دراین زمینه دارین لطفابگین ازخدامیخام هرکی خواهان نی نی است این سال جدیدبهش یک نی نی نازبده وخوشحالش کنه آمین

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سردرد و سرگیجه ی زیاد داشتم و دقیقا توی موعد پریودم فک میکردم دارم پریود میشم عین همون دردها. خیلی هم حساس شده بودم هرکسی یه چی میگفت میزدم زیر گریه. خیلی هم خسته بودم تمام روز رو. 

خودش چه علائمی داره بیشتر شبیه علائم قبل از پریوده

ترشحات شیری وگاهی حالت تهوع وبی اشتهایی درددرناحیه زیردل وتخمدان یک هفته بعدنزدیکی که الان برطرف شده

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
ترشحات شیری وگاهی حالت تهوع وبی اشتهایی درددرناحیه زیردل وتخمدان یک هفته بعدنزدیکی که الان برطرف شده

وایییی من دقیقا اینارو دارم خیلی عذر میخوام ترشحاتمم زیاد شده ۱۵روزعقب انداختم

وایییی من دقیقا اینارو دارم خیلی عذر میخوام ترشحاتمم زیاد شده ۱۵روزعقب انداختم

باردارین شماعزیزم

من عین درد پریودی داشتم.دقیقا همون روزایی که باید میشدن.درد شدید تخمدان داشتم.طوری که یشب از خوا پریدم.و حالت تهوع داشتم یعنی احساس سیری .

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.