2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 80 پست
اخه بعد عروسی شهر بابام زندگی کردیم. یهو شرایط شوهرم عوض شد و مجبور شدیم نقل مکان کنیم

بالاخره غصه بخوری ام پیر میشی 

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی چی بیشتر دلمو می سوزونه اینکه همسایه های هم سن خودم عصر و صبح خونه مامان هستن حتی میگن بابا ...

موافقم با حرفت

دیگه باید تحمل کرد

سخته خیلی هم سخته

ولی شرایط ازمون بنظرم ادم قوی ای میسازه

اره خیلی ها اینطورن ولی نمیتونم باهاش کنار بیام یک هفته هست اومدم اوایل اوکی بودم تازه دارم میفه ...

من 3 ماه هست دورم ولی خیلی سختم نیست دو هفته یکبار میریم 4 سساعت راهه 

عید هم کلا اونجاییم تابستونم اونجاییم 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔
عزیزم غصه نخور😢😢😢 تو تعطیلات میری به پدرمادرت سر میزنی. اونا میان یه هفته پیشت میمونن.

اره درست

ولی خب تعطیلات هم زود میگذره

با این شرایط فکر نکنم مرخصی بدن به شوهرم

هی خدا دعا کنیم بهش عادت کنیم بیشتر دلم برای داداش کوچیکم تنگ میشه

من شمالیم دلم برا پدر و مادرم و خواهرم تنگ می شه

هر کجا برم برام شمال نمی شه

شوهرمم مال شماله ولی بزرگ شده تهرانو و خانوادش همه تهرانن.زندگی اینجا خیلی سخته .نه رفاه داری و نه آرامش

می شه دعا کنین 
موافقم با حرفت دیگه باید تحمل کرد سخته خیلی هم سخته ولی شرایط ازمون بنظرم ادم قوی ای میسازه

قوی بشیم دل کوچیک هم میشیم زود رنج و نازک نارنجی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
جات خوبه که...سرسبز.....خواهر من طفلی با یه بچه از مشهد رفت زاهدان.......بمیرم برا دلش که چون شوهرش ...

مرسی گلم

من یه جورایی شرایط خواهرتون رو دارم

باید تحمل کنم چاره ای ندارم

وا چه مادرشوهرم بی ملاحظه ای بهش گرا ندید سوالی کرد رک و محترمانه جوری حالیش کنید که کنترلش بیجا ه ...

این تازه یه گوشه ای بود که گفتم....من وقتی بچه ها دنیا اومده بودن هم تنها بودم...به شوهرم گفتم مرخصی بگیره بیشم باشه.بعد هر روز مادر و خواهرش زنگ میزدند که امروز هم نرفتی سرکار؟؟؟؟

وقتی زن و شوهر هر دو از خانواده دور باشن بهتره. ولی اگه یکیشون فقط غربت باشه شاید اونجوریا همدیگه رو ...

حدود سه سال همسرم شهر ما بود

حالا من اومدم شهرشون

یه جورایی دو تامون دوری رو باید مزه کنیم

حتی شغلمم بخاطر اینکه اومدم اینجا از دست دادم.الان همه دوستام شاغلن.اینجا واسه من کار نیست...

اخی

اره ادم مهره هاش میسوزه

من الان با اینکه خیلی چیزها رو یاد گرفتم ولی بازم یه چیزهایی رو نمیدونم

مثل ادرس درست خیابونا

مثلا ادامه تحصیل اگر بخوام بدم باید برم رشت

که واقعا اونجا سر درگم میشم

میدونم به مرور یاد میگیرم

ولی خب سخته

من 3 ماه هست دورم ولی خیلی سختم نیست دو هفته یکبار میریم 4 سساعت راهه  عید هم کلا اونجاییم تاب ...

والا منم سه سال اول ک حامله بودم و بچم به دنیا اومد و بزرگتر شد همون جا بودم

مگه پسرم و میدادن براش زار میزدن بزور اومدم

دوتا خواهریم 11برادر

داداشام هر دو سه روز پیشم بودن مجرد ها هی بیا هی ببر الان چهار ساله ازدواج کردن در سال هم دیده نمی شن چون رفتن مشهد

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اخی اره ادم مهره هاش میسوزه من الان با اینکه خیلی چیزها رو یاد گرفتم ولی بازم یه چیزهایی رو نمیدون ...

یاد میگیری من واسه سونوگرافی بلد نبودم گریم گرفته بود گرما تو خیابون

الان کل کرمان کف دستمه گاز میدم میرم میام