2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 80 پست
والا منم سه سال اول ک حامله بودم و بچم به دنیا اومد و بزرگتر شد همون جا بودم مگه پسرم و میدادن براش ...

منم خواهرام و نمیبینم خیلی دلم هواشون میکنم ک بباز دور هم جمع بشیم هممون افتادیم شهر غریب 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خواهرام و نمیبینم خیلی دلم هواشون میکنم ک بباز دور هم جمع بشیم هممون افتادیم شهر غریب 

آره واقعا خواهر منم میگه یعنی میشه یبار دیگه کنار هم باشیم

ما خیلی شوخ طبع بودیم بعد از شام دور هم از خنده همو روده بر میکردیم واسه همین سخته جدایی برامون

من میرم اونا نیستن اونا میان من نیستم اصلا یه وضعی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اخی خدا رو شکر من فکر نکنم تند تند بتونم برم مرخصی فکر نکنم بدن

من چون شوهرم معلم پنج شنبه جمعه ها تعطیله میتونیمم بریم وگرنه دق میکردیم دوتایی شهر غریب 

یاد میگیری من واسه سونوگرافی بلد نبودم گریم گرفته بود گرما تو خیابون الان کل کرمان کف دستمه گاز مید ...

اره به مرور همه چیز حل میشه

با اینکه دختر فعال وزرنگی هستم

و کلا اهل کم اوردن نیستم

ولی خب غربت غربته و اسمش روشه

آره واقعا خواهر منم میگه یعنی میشه یبار دیگه کنار هم باشیم ما خیلی شوخ طبع بودیم بعد از شام دور هم ...

وای دقیقاااااا وضعیت ما از اذر تاحالا دوبار تونستیم همدیگه رو ببینیم  یکیش ک بخاطر عروسی خودم بوده یکیش هم  تعطیلات 22 بهمن ک بود 

من چون شوهرم معلم پنج شنبه جمعه ها تعطیله میتونیمم بریم وگرنه دق میکردیم دوتایی شهر غریب 

اره حدس زدم

چون گفتی تابستون هم میریم شهرمون

ان شاالله هر جا هستی دلت خوش باشه گلم

منم اینجا هستیم شوهرم شب ها بیرون میبرتم

از بچگی عاشق شمال بودم

دوسش دارم

ولی زمان احتیاج دارم برای اروم شدنم

اره حدس زدم چون گفتی تابستون هم میریم شهرمون ان شاالله هر جا هستی دلت خوش باشه گلم منم اینجا هستی ...

عزیزم ان شاء الله درست میشه 

من از صبح تا شب تو خونه هستم شبا هم شوهرم میره باشگاه تا 9 تنهای تنهام حوصله چیزی هم ندارم احساس میکنم افسرده شدم واقعا !اخه کجا برم پیش کی برم 

خوشبحالت حالا باز شهر خوبی هستم ما اینجا مردمش اصلا انگارر مهمون نواز و غریب نوازن نیستن انگار فقط با خودشونی ها میجوشن !

😍😍😍من تاحالا شمال نیومددم ایشالا تابستون میخوایم بیایم خیلی دلم میخواد بیام