2821
2789

من دخترداییام عمل کردن،عمل باز.تقریبا تا یک ماه استراحت میکردن.عملشم تقریبا سخته

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگ عمل نشه چی میشه اصن😢

نمیتونی بری دستشویی،دردمیکنه شدید،عفونت وخیلی چیزای دیگه

نمیتونی بری دستشویی،دردمیکنه شدید،عفونت وخیلی چیزای دیگه

خب ولی منکه دارو مصرف کردم چند ماهیی هست ک دردش ساکت شده😢ینی ممکنه دوبارع درد بگیرع؟

اگه زودترعمل کنید بهتره میزان عفونتش کمتره زودتر خوب میشه یکی از فامیلمون سه سال نرفت دکتر اخرش تبو لرز کرد از عفونت بردنش بزور دکتر یه سوراخ گنده شد ولی عنبر نسارا بعدش دود میکردن براش زخمش زود خوب شد جمع شد

خب ولی منکه دارو مصرف کردم چند ماهیی هست ک دردش ساکت شده😢ینی ممکنه دوبارع درد بگیرع؟

اوهوم.باید عملش کنی

اگه زودترعمل کنید بهتره میزان عفونتش کمتره زودتر خوب میشه یکی از فامیلمون سه سال نرفت دکتر اخرش تبو ...

واعی😖

بعضیا میگن اگه دیر عمل بشه روده رد سوراخ میکنه  یا کیست تخمدان میگیری و اینا درسته؟

من بعد از اپيلاسيون كه اينجوري مو برميگرده توي بعضي قسمتا و جوش دردناك ميشه خودم درش ميارم

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792