2777
2789

من دخترداییام عمل کردن،عمل باز.تقریبا تا یک ماه استراحت میکردن.عملشم تقریبا سخته

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ عمل نشه چی میشه اصن😢

نمیتونی بری دستشویی،دردمیکنه شدید،عفونت وخیلی چیزای دیگه

نمیتونی بری دستشویی،دردمیکنه شدید،عفونت وخیلی چیزای دیگه

خب ولی منکه دارو مصرف کردم چند ماهیی هست ک دردش ساکت شده😢ینی ممکنه دوبارع درد بگیرع؟

اگه زودترعمل کنید بهتره میزان عفونتش کمتره زودتر خوب میشه یکی از فامیلمون سه سال نرفت دکتر اخرش تبو لرز کرد از عفونت بردنش بزور دکتر یه سوراخ گنده شد ولی عنبر نسارا بعدش دود میکردن براش زخمش زود خوب شد جمع شد

خب ولی منکه دارو مصرف کردم چند ماهیی هست ک دردش ساکت شده😢ینی ممکنه دوبارع درد بگیرع؟

اوهوم.باید عملش کنی

اگه زودترعمل کنید بهتره میزان عفونتش کمتره زودتر خوب میشه یکی از فامیلمون سه سال نرفت دکتر اخرش تبو ...

واعی😖

بعضیا میگن اگه دیر عمل بشه روده رد سوراخ میکنه  یا کیست تخمدان میگیری و اینا درسته؟

من بعد از اپيلاسيون كه اينجوري مو برميگرده توي بعضي قسمتا و جوش دردناك ميشه خودم درش ميارم

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز