2777
2789
والا ی عده میگن اگه قید کردی و صیغه نذر خوندی نمیتونی عوض کنی منم هر سال نذر داشتم ساندویج اما امسا ...

حالا همون ساندویجو هرسال واسه خودتو شوهرتو بچت بگیر بخور

چه یکی چه هزارتا فرقی نمیکنه

من غذا میپزم واسه شوهرم به نیت خیرات  یا ائمه میپزم، حتمن که نباید مقدار زیاد باشه نا قبول بشه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا ک شهر شهر هرته بچم اونقدر گزیه کرد نفس نمیتونست بکشه من چ اشغالی هستم ک ی طفل معصومو بیچاره کرد ...

میخوام گریه کنم دستت بشکنه ایشالا بی لیاقت پست فطرت واقعا مردا چطوری دلشون مباد زن بزنن

باوش الان میخابم😭😭😭اره بابا اگ حاضر نباشه قهر میکنه محل نمیده لوسسسسه اااه 😑😑😑😑

وااای  شوهرمنم همینه بابا.بروبخواب ک فردا انرژی داشته باشی  ایشالا غذاتم عااالی بشه

سرما خوردم سرفه های بسیار شدیدی میکنم که اصلا نمیتونم بخوابم دارو هم میخورم تاثیر نداره شما راه ح ...

اگه گلوت چرک کرده سیموتی از عطاری بگیر دم کن روزی ی لیوان بخور دو هفته بخور

یا عنبر نسا بگیر بوی بدی داره اما دود کن بوشو بکش تو ریه هات  روزی دوبار میتونی خرد کنی بریز تو کاغذ دودش کنی عین سیگار سخته ولی فوق العادس عنبر نسا همون مدفوع خر ماده اس

واسه نرمی سینتم شیر داغ یا فرنی بخور تا میتونی مایعات مصرف کن

حالا همون ساندویجو هرسال واسه خودتو شوهرتو بچت بگیر بخور چه یکی چه هزارتا فرقی نمیکنه من غذا میپزم ...

ما نذر کردیم که ساندویج بدیم چون بهمدیگه رسیدیم به نیت امام حسین و ۷۲ تن شهیدش پخش کنیم و حتی مهریه مم به نیت امام حسین و ۷۲ تن شهدیش ۷۲ تاس😊😊

اما امسال دیگه پول ساندویجو دادیم به ی بنده خدایی که سرطان داره و قصد کردیم دیگه پولشو بدیم نیازمند چون ثوابش بیشتر

چون ساندویج که درست میکردیم بیشترشو پخش دوست اشنا میکردیم که دستشون به دهنشون میرسه 

دارم به زایمان فکر میکنم 😣😣😣😣😒😒😒

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
ما نذر کردیم که ساندویج بدیم چون بهمدیگه رسیدیم به نیت امام حسین و ۷۲ تن شهیدش پخش کنیم و حتی مهریه ...

متوجه ام عزیرم، منم قبول دارم، ولی چون میگی صیغه نذر خوندی اگه شده ۲-۳ تا توی اون روز ساندویچ تهیه کنید و‌خودتون بخورید

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
متوجه ام عزیرم، منم قبول دارم، ولی چون میگی صیغه نذر خوندی اگه شده ۲-۳ تا توی اون روز ساندویچ تهیه ک ...

ما صیغه ای نخوندیم گفتیم امام حسین کمک کن بهم برسیم ما ۷۲ تا ساندویج هرسال میدیم داشتیمم بیشتر میدیم

الانم ۴ سال و نیم بهم رسیدیم اما امسال دیگه ساندویج درست نکردیم دیگم درست نمیکنم چون بنظر منو شوهرم اینطوری ثوابش بهتر و اصلنم قبول نداریم که درست نباشه 

هزینشو ی جا دادم بیرون از این ببعدم میخایم اینکارو کنیم 

من هر روز غذا که میپزم به نیت ی امام میپزم ثواب داره و برکت