2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اگ بفهمه ازین سرخوشی و نعمت بزرگ محرومم میکنه     الان انقد شادم ک نگو فردا کاری ند ...

خخخخ بدجنس..وای منو بگو فردا آقا دستور قورمه سبزی دادن چقد کار دارممم هوووف چنتا ظرف نشسته هم تو سینک دارم بعدشم قورمه سبزی بپزم بعدش برنج بعدش سالاد..😭😭😭😭همشم باید تا ساعت3حاضرباشه😧

سرما خوردم سرفه های بسیار شدیدی میکنم

که اصلا نمیتونم بخوابم

دارو هم میخورم تاثیر نداره

شما راه حلی ندارید؟

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
خخخخ بدجنس..وای منو بگو فردا آقا دستور قورمه سبزی دادن چقد کار دارممم هوووف چنتا ظرف نشسته هم تو سین ...

اووووه الاهی.خب بخواب دیگ فردا گیج گیج کاراتو نکنی.این اقاهام وقتی هوس غذاییی میکنن باید عین رستوران کل مخلفات باهاش باشه  اقای شمام اگ سروقت غذا حاضر نباشه قاطی میکنه؟؟  

عزیزم راستی اگه نذر کردی اسم اوردی که چی کار کنی نمیشه پول داد بجاش

والا ی عده میگن اگه قید کردی و صیغه نذر خوندی نمیتونی عوض کنی

منم هر سال نذر داشتم ساندویج اما امسال پولشو دادیم به ی بنده خدایی که سرطان داشت و اینطوری بنظرم بهتر و منو همسرم اعتقاد داریم بالاتر از خدا کسی نیست و زیاد به حرفای مراجع اعتمادی نداریم چون فکر نمیکنم بشه اعتماد کرد به کسی البته این نظر ماست 

ما نذرمون به نیت امام حسین بود تا زنده ایم بدیم اونم شب عاشورا اما دیگه میخایم پولشو بدیم نیازمند مطمئنن خدا اینطوری بیشتر راضیه به حرفای بقیم اصلن توجهی ندارم از خدا بالاتر کسی نیست امام حسینم مطمئنیم راضیتر

سرما خوردم سرفه های بسیار شدیدی میکنم که اصلا نمیتونم بخوابم دارو هم میخورم تاثیر نداره شما راه ح ...

حوله گرم کن بزار رو گلوت

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
بچم چهار روزه داره تو تب میسوزه سه تا دندون با هن درمیاره همش تب داره و شبانه روز جیغ و گریه گفتم ی ...

هوووووووف هوووووووف به قران خدا ببین لیاقت پدر شدن رو به کیا میده تروخدا ناراحت نشو ولی شما خودت مقصری 

چرا ورنمیداری بچه رو ببری دکتر بعدشم میزنه توام بزن

به خدا از عصبانت چرت میگم😡😡😡🤬

اووووه الاهی.خب بخواب دیگ فردا گیج گیج کاراتو نکنی.این اقاهام وقتی هوس غذاییی میکنن باید عین رستوران ...

باوش الان میخابم😭😭😭اره بابا اگ حاضر نباشه قهر میکنه محل نمیده لوسسسسه اااه 😑😑😑😑