2777
2789
عنوان

سقط جنین

347 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من به دلایلی مججبور شدم و رفتم قرص خریدم خوردم و گزاشتم واژن بجز یکم تهوع و سرسنگینی هیچی حس نمیکنم چیکار کنم ؟

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سقط باید تو بیمارستان باشه!

الان به خونریزی بیفتی میخوای چیکار کنی؟!

اگه کامل دفع نشه چی؟!!!! 

جفت یا بقایا بمونه چی؟!!!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

چرا سقط کردی طفلی رو

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یک ساعت بعدازقرص دردت میگیره مثل پریودی.مجردی؟😶

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣

من تو بیمارستان سقط کردم قرص گذاشتن سه ساعت بعدش  یک چن تیکه دفع شد اخرم مجبور شدم کورتاج کنم 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
سقط باید تو بیمارستان باشه! الان به خونریزی بیفتی میخوای چیکار کنی؟! اگه کامل دفع نشه چی؟!!!!&n ...

استرس گرفتم یهو😲

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

منم سقط کردم با قرص نیفتاد کورتاژ شدم

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

برا من مشکل داشت و با مجوز دکتر کورتاژ کردم 

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

تحت نظر سقط کنی بهتره

ممکنه فشارت بالا پایین شه تبو لرز بگیری اسهال استفراغ همه ی اینا عوارض قرصه

حداقل یکی باید پیشت باشه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

منم ده روز پیش با قرص سقط کردم ولی تو بیمارستان زیر نظر پزشک با قرص زیر زبونی و واژینال 

والا یه شب تا صبح پدرم در اومد همش زیر سرم بودم 

سه دوره هم قرص گذاشتن تا کامل دفع شد

میشه واسه بغل گرفتن تو دلیم یه صلوات بفرستی ؟ ❤️
برا من مشکل داشت و با مجوز دکتر کورتاژ کردم 

مشکلت چی بود برا منم قلبش تشکیل نشده بود 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز