2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 28 پست
تحت نظر سقط کنی بهتره ممکنه فشارت بالا پایین شه تبو لرز بگیری اسهال استفراغ همه ی اینا عوارض قرصه ...

من تب و لرز شدید گرفتم فشارم همش رو ۸ بود 

با اون سرم میرفتم دستشویی و می اومدم خیلی بد بود 

میشه واسه بغل گرفتن تو دلیم یه صلوات بفرستی ؟ ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تحت نظر سقط کنی بهتره ممکنه فشارت بالا پایین شه تبو لرز بگیری اسهال استفراغ همه ی اینا عوارض قرصه ...

برات امضات صلوات فرستادم

نه به ما که انقد جون و دلمون می لرزه تا نی نی سر وقت خودش دنیا بیاد و بمونه

نه به بعضیا که دم به دیقه می ندازن😐

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
مشکلت چی بود برا منم قلبش تشکیل نشده بود 

رشد نداشت و پوچ‌بود

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
من تب و لرز شدید گرفتم فشارم همش رو ۸ بود  با اون سرم میرفتم دستشویی و می اومدم خیلی بد بود&nb ...

وای منم چقد روزای بدی بود 

قشنگ میلرزیدم فشارمم پایین بود اگه بیمارستان باشه خیلی بهتره حداقل خیالش راحته جیزی شد یکی ب دادش میرسه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
برات امضات صلوات فرستادم نه به ما که انقد جون و دلمون می لرزه تا نی نی سر وقت خودش دنیا بیاد و ب ...

مرسی خانونی ایشالا نی نی شمام ب سلامت بدنیا بیاد

اره واقعا 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

سقط بده خدا نصیب نکنه من سه بار تجربه اش کردم ، یه بار که پوچ بود و کورتاژ شدم دوبار هم بارداری شیمیایی داشتم که هر ۴۸ ساعت باید خون میدادم ولی تو خونه دفع شدن اینا ، سقط تجربه خوبی نیس چه به اجبار چه به اختیار

وای منم چقد روزای بدی بود  قشنگ میلرزیدم فشارمم پایین بود اگه بیمارستان باشه خیلی بهتره حداقل ...

آره مخصوصا که سونو هم داره چک میکنن جنین دفع شده یا نه

مرسی خانونی ایشالا نی نی شمام ب سلامت بدنیا بیاد اره واقعا 

ممنونم همچین نی نی شما🌸

استارتر به خونریزی افتادی سریع برو بیمارستان 

تازه بعید میدونم خودت بتونی قرص رو انقدر فشار بدی تو واژن

دکتر من با ژل تا دهانه رحم برد

خداخودش مراقبت باشه. نباید حامله میشدی حالا ک شدی نباید سقط میکردی ،حالا ک داری سقط میکنی قاطع باش، خیلی خیلی زودته واقعا چرا تو19سالگی با این شرایط زندگیت باردار شدی، اخه بچه اوردن مگه کشکه،زندگیه یکی دیگرو نابود میکنی، تو هنوز 7،8سال جا داری واسه بچچه، من خودم 26 سالگی حامله شدم ولی باز میگم زود بود ،نکنین اینکارارو. این چیزارو میشنوم حالم بهم میخوره

استرس گرفتم یهو😲

مناسفم، ولی بایدم بگیری، به محص اینکه به خونریزی افتادی برو بیمارستان

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب